Be menjek ezzel a balesetire?
Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy tegnap leestem a lépcsőről és úgy ráestema könyökömre,hogy még a lap is feltört.Azóta nagyon fáj és mintha kicsit furán nézne ki a könyököm.De tudom mozgatni meg használni a kezem csak nagyon fájviszont behajlításnál fáj.De azért nem olyan nagyon.Nem tudom érdemes e ezzel bemenni a kórházba vagy mit tegyek vele mert fáj.Köszi a válaszokat.2010. máj. 14. 11:47
2/12 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes lenne megnézetni.
3/12 anonim válasza:
menj be még ma, mert húzós hétévégéd lesz !!!
érdemes bemenni és tényleg röntgen
4/12 A kérdező kommentje:
De úgyis hogy tudom használni?
2010. máj. 14. 11:58
5/12 anonim válasza:
Persze! Feltétlenül menj be! Úgy te is nyugodtabb leszel. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. máj. 14. 12:09
7/12 anonim válasza:
szia! én is leestem székről, hallottam a könyököm reccsenését. nagyon fájt, de én is tudtam rendesen mozgatni a kezemet.
bementünk a sürgősségire, megröntgenezték és el volt törve a könyököm.
az volt a szerencse, hogy a csontok nem csúsztak nagyon el, és nem kellett megműteni.
6 hétig volt könyökgipszem, de "túléletem":))
szóval irány a doki !
jobbulást.
üdv.
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor lehet eltört?de olyan fura mert nem látom hogy gond lenne csak olyan érdekes mert nyomom a könyököm és oylan vizesnek találom...bemegyek asszem mindenképp köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 14. 12:22
9/12 anonim válasza:
Szerintem is menj el az orvoshoz.
A biztonság kedvéért.:)
10/12 anonim válasza:
azért vizes, mert az ütéskor ödéma keletkezett, vagyis vizenyő.tényleg jó lenne, ha orvos látná.
majd írj magadról.
szia.- a könyöktörött-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!