A B kategóriás jogosítványhoz alkalmasságira vízeletet kell vinnem, miért?
Figyelt kérdés
Azért lenne lényeges mert 2 hete füveztem kb. szóval még biztos van a szervezetemben. Ugye ezt nem nézik? Háziorvos mondta hogy vinni kell, azzal ne gyertek hogy csak a szemet nézik stb. Nekem vinni kell és kész. Szóval nem nézik hogy tartalmaz-e thc-t?2017. ápr. 18. 15:10
1/12 anonim válasza:
hát remélem, hogy nézik és drogos p.csöknek nem adnak, csak max kerékpárra.
2/12 A kérdező kommentje:
Már AM-re meg van a Jogsim, 2 év alatt egyszer sem ültem motorra nem józan állapotban ;)
2017. ápr. 18. 15:17
3/12 anonim válasza:
Engem jobban érdekelni, hogy a teát miért kell vinni, miközben az ember mellette meg kvázi tök süket is lehet, mert azt meg nem nézik.
4/12 anonim válasza:
A vizeletben a cukrot nézik ,és semmi egyebet .
5/12 anonim válasza:
Nem nézik thc-ra mert nem érdekli őket.
6/12 anonim válasza:
hát remélem, hogy nézik és drogos p.csöknek nem adnak, csak max kerékpárra.
Miért, kerékpárral nem okozhat a drogos balesetet, okoska?
7/12 anonim válasza:
okoska ha neked mindegy, hogy autopalyan csattan veled 150-nel, vagy ne adj isten elut kerekparral egy gyalogost ... azert a 2 baleset nem egyenerteku...
8/12 anonim válasza:
Nem túl életszerű, hogy valaki betépve száguldozik 150-el.
9/12 anonim válasza:
Mert mondjuk aki iszik, az nem okozhat balesetet, igaz? Módosult tudatállapotban nem szabad vezetni és ennyi. Különben senkinek semmi köze ahhoz, hogy mikor mit szív az illető.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Nem nézték.
2017. ápr. 20. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!