A hajamnagyon zsírosodik mit csinálja vele?
Szia. Nekem is így van.. Én minden este megmosom, hogy másnap friss legyen a hajam, mást nem nagyon lehet csinálni sajnos.
Bár azt olvastam, hogy csalános főzetes víz jó, ha azzal öblíted a hajad.
Vagy használj szárazsampont, ha nem akarsz mindennap hajat mosni, bár szerintem az sem az igazi.. Nekem nem jött be.
Nekem is ugyanilyen a hajam, kipróbáltam sokmindent, de semmi se használt, így minden nap megmosom. Már megszoktam, így legalább minden nap friss és szép a hajam.
És egyébként mindig ezt ajánlgatják, hogy ne mosd meg x napig és utána jó lesz, de egyrészt, nem hiszem h ha 1x ne mosnám meg 5 napig, akkor utána nem lenne zsíros, másrészt pedig nem vagyok hajlandó otthon ülni napokig zsíros fejjel csak azért hogy ne kelljen minden nap megmosnom. A mai samponokkal a napi szintű hajmosás már egyáltalán nem káros.
Én kamillával szoktam nèha öblögetni az szárít.
Illetve van h a fejtetőre nem rakok balzsamot csak a vègekre, vagy pedig teljesen kihagyom. Am semmi más nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!