Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Írnátok valamit a Raynaud...

Írnátok valamit a Raynaud szindrómáról?

Figyelt kérdés

ma tudtam meg,hogy ilyenem van.az orvos "kínaiul" beszélt, "orvosnyelven",semmit nem értettem belőle.valaki tud róla vmit?mennem kell majd teljes kiviszgálásra,ez mit akar pontosan?

jah és vki tudja hogyan kell kiejteni?:)

előre is köszi!

2010. máj. 12. 18:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ja és a szigorlatokhoz sok sikert!miből lesz?ha majd túl vagy rajta,mindenképp írd meg!:)
2010. máj. 13. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Az volnék. Amúgy a három szigorlat: pathologia, klinikai biokémia és mikrobiológia. Ezeken kívül van még egy belgyógyászat kollokvium immunológia és reumatológia tárgykörében, és remélhetőleg (kopp-kopp) a klinikai fiziológiát sikerül kiváltani a jövő héten, így abból hátha nem kell nyáron menni (nem is lenne rá idő :S).

Ezeken kívül még lesz 1 hónap nyári gyakorlat. Yuppppíííí

2010. máj. 13. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Mellesleg köszi szépen, Neked pedig jobbulást! Majd te is írd le, hogy mi lett a diagnózis :)
2010. máj. 13. 20:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom,már most úgy "beszélsz",mint egy doki:)És szabad tudnom,hogy milyen orvos szeretnél lenni?Háziorvos,vagy sebész vagy mittudomén,nem értek hozzá.:)Ha jól gondolom,negyed-ötödéves lehetsz.Ki tudja,lehet egyszer te fogsz engem meggyógyítani?:)Utolsó kérdés:fiú vagy lány vagy?Elnézést hogy ilyen indiszkrét vagyok,de én már az elejétől fogva úgy éreztem,hogy fiú.Ha lány vagy,akkor bocsi:)

Én is mindenképpen írok,hogy hogy áll a dolog,hátha tudok ezzel neked "segíteni".:)

2010. máj. 13. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Harmadéves vagyok, 44XY kariotípussal (oké, ez eléggé kocka poén volt :P). Ha van még kérdésed, akkor írhatsz privátot, de csak június vége felé leszek jártasabb a témában...
2010. máj. 13. 20:31
 16/17 A kérdező kommentje:

Rendben,köszönöm hogy felajánlottad.Eléggé be tudok képzelni dolgokat,van vmilyen kis elváltozás,vagy fáj vhol,és már keresek is rá a neten...tudom hogy nem mérvadó,de legalább megnyugtatom magam(vagy épp ellenkezőleg:D),szóval ezt lehet nem kellett volna mondanod...:)De nyugi,nem foglak zaklatni,tanulj a vizsgáidra,hogy minden sikerüljön!Köszi az eddigi válaszaidat és

Sok sikert!!!:)

2010. máj. 13. 20:43
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves ismeretlen segítő!:)

remélem sikerültek a vizsgáid és minden amit szerettél volna!

amióta beszéltünk,végére jártunk a dolognak,októbertől infúziós kezelésre kell járnom.

ha van egy kis időd,tudnál nekem írni róla pár sort?mivel hallottam róla jót is,rosszat is,nem tudom,vállaljam-e.az orvosom(dr. Csiki Zoltán,hátha ismered:D) azt mondta,szerinte próbáljam ki,ha nem használ,nyugodtan abbahagyhatom.

mivel annyit segítettél,gondoltam megkérdezlek Téged is!:)

remélem nem voltam terhedre!

Üdv!

2010. szept. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!