Kontaminált vékonybél szindrómáról?
Sziasztok.
Kiderült,hogy nekem is ez a féle betegség van...
Végülis mi ez...kaptam gyógyszert rá...Mennyi idő alatt múlik el?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Ez azt jelenti, hogy a vékonybélben elszaporodtak a "rossz" baktériumok, és ez felborítja az emésztést, elsősorban a szénhidrát emésztést. (Gondolom puffadás, hasmenés és hasonlók miatt fordultál orvoshoz.) Szedd rendesen a gyógyszert, - írtak gondolom, probiotikumot is az antibiotikum mellé vagy után, ha nem, szedj magadtól! - és tarts szénhidrátszegény diétát. (kísérletezd ki, mitől nem vagy rosszul)
Még egy tanács: szokták erőltetni ilyen esetben is ezeket a barna kenyér, barna rizs stb. dolgokat, de a vízben nem oldható rostokat nem bírja mindenki. Én anno itt rontottam el a diétázást, ezért nem javultam, és nem értettem :S
Elvileg ki lehet ebből gyógyulni, HA más bajod nincs. (pl. candida, laktóz intolerancia, ibs, hasnyálmirigy zavar, bélgyulladás...) Az a baj, hogy később visszajöhet. (de ez nem törvényszerű)
Köszönöm :)
Hát hál istennek laktózintoleranciám nincsen :)
Legközelebb fruktózra megyek,szerintem ott sem lesz probléma.
Szedem a gyógyszert,kaptam mellé valami Probinult (ilyen tasakos étrendkiegészítő)...meg majd iszom a Normaflort is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!