Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Szerdán tablófotózás, én...

SOS! Szerdán tablófotózás, én pedig benáthásodtam. Nagyon gyorsan meg kéne gyógyulnom. Tippek?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 2. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:

viccen kívül írom.zuhanyozz le jó forró vízbe.fél deci pálinka takarózz be és aludd ki magad.

de ha nem akarsz inni zuhany mézes citromos tea s betakarózni.jobbulást

2017. ápr. 2. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. ápr. 2. 15:34
 3/7 anonim válasza:
Tudom ez nem a gyógyulással kapcsolatos...de ha esetleg nem gyógyulnál meg akkor úgy is retusálják ha piros a nózid :DD amúgy vannak ezek a forró italok,azok is jók szoktak lenni :)
2017. ápr. 2. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet később menni? Nálunk szalagavató napján volt mondjuk az már januárban volt. De mondták hogy volt olyan akinek nem tetszett a kép és visszament újra. Szerintem nem nagy baj ha te mondjuk pénteken vagy szombaton mész és nem szerdán. De amúgy a piros orrodat retusálják ha amiatt aggódsz :)
2017. ápr. 2. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne papírzsebkendővel fújkáld.

Szerdáig amúgy simán el is kéne múlnia, nekem kb 36 órát szokott tartani.

2017. ápr. 2. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Feketeretek lereszelve és mézzel elkeverve!
2017. ápr. 3. 09:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma lesz a fotózás, és elmúlt a nátha. Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld👍
2017. ápr. 5. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!