Van a családotokban (vagy ti) koraszülött?
6 hónaposan születtem, de nem a szülés, hanem a vetélés indult meg, császárral jöttem a világra
tesóm 7 hónaposan jött
24F
ja igen és a gondok, hát nem tapasztaltam semmi rendeletességen ami ennek tudható be, amikkel találkoztam az bárki másnál is jelentkezhet
tanárom azt mondta, hogy a tüdő kapacitásom lehet kisebb
Volt, 30 napig élt, 7. hónapra született.
Sok rendellenessége volt.
Sosem látta a napvilágot, mert inkubátorban volt.
Végül lekapcsolták róla a gépeket.
Előtte felvilágosítottak és megkérdeztek minket.
Azt ecsetelték, hogy esélytelen, és akik esélyesebbek azoktól akár elvehetjük a gépeket tőlük.
Czeizel Dr.nál is jártunk sokszor.
Én 6,5 hónapra születtem, és egy ROP nevű szembetegség alakult ki nálam ennek következtében. Csak annyi a gondom, hogy össz-vissz 2%-ot látok. Mivel nagyon sok mindent láttam már úgymond fogyatékosság téren, így iszonyú mázlistámak érzem magam, hogy ennyivel megúsztam.
25/l
Woww :ooo
Nekem megindították a szülést, mert volt eredetileg egy ikertesóm de sajnos elhalt, és a fertőzés veszélye miatt volt muszáj megindítani a szülést.
am ha a szemüveg rendellenesség, akkor bátyám és én is elszenvedtük ezt
de ez az inkubátor miatt van inkább, nem maga a koraszülöttség velejárója, szerencsére komolyabb gond nincs
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!