Miért piszkálják egyesek az orrukat és miért nem fejlesztettek még ehez rücskös felületű, újjra helyezhető orrpiszkálati segédeszközt?
És ez hogy jutott eszedbe éjjel fél 1-kor ?
Egyébként szerintem igény volna pl tökvakaró eszközre is, de azért azt hiszem, azt még kevésbé szívesen használnák a népek. Na és persze ez az egész így hogy? Amikor az irodában előhúzza a delikvens a kis orrtúró kütyüt és épp összeakad a tekintete a szemközti íróasztalnál ülő kollégával, az alighanem megfizethetetlen lenne.
Van orrmosó, max te nem hallottál még róla... orrzuhany néven is nevezik...
Egy kis flakon és bizonyos koncentrációjú sóoldatot kell bele tenni aztán már moshatod is...
Én az ekcémám miatt rendszeresen veszek sófürdőt és ilyenkor az orromba is be szoktam engedni a vizet..., van hogy úgy megtellik az arcüregem, hogy még órákkal fürdés után egy óvatlan lehajolásnál pl cipőkötésnél, elkezd folyni a víz ki az orromból...
Egyes kultúrákban még hagyománya is van az orrmosásnak...
Amúgy orrtúrási segédezköz nem kell, az orr belseje elég sérülékeny, semmivel nem érzi jobban az ember, hová milyen erővel nyúlhat, mint a saját ujjával...
+tapasztalatom szerint a száraz fika a száraz ujjra ragad rá legkönnyebben, így egy reggeli budinülős orrtúrás 8ujjas művelet, mivel a hüvelyk nem fér be...
Egyébként meg én világ életemben megettem, szeintem nagyon is ízletes, miért hagynék ki pár jó falatot, csak mert valamilyen téves idiótaság miatt, társadalmilag nem elfogadott ez a gondolat...
Szinte minden kisgyerek megeszi... ez egy tipikusan nem undorító csak akkor lesz undorító, mikor a szüleidnek sikerül belédnevelniük, hogy az... pedig nem... a csajok a spermát is lenyelik... akkor mi a baj egy kis takonnyal?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!