Mit használjak rá utolag?
Figyelt kérdés
leforráztam a kezem kávéval es holyagos lett.nem volt semmi amit tehettem volna rá csak a hideg vizet engedtem rá.2010. máj. 11. 18:15
1/3 anonim válasza:
Jaj ne... ha sűrgősen nem nézeted meg, akkor lehet, hogy el fog fertőződni, bezöldül, majd hirtelen feketévé válik és gennyezni fog. Akkor nincs más hátra, minthogy megszabadulj tőle.
2/3 anonim válasza:
Hólyagos=másodfokú égés. Irány az ügyelet, azonnal! SEMMIT ne tegyél rá, kenceficét csak első fokú égésre szabad tenni!
3/3 anonim válasza:
A hideg vizet jól tetted, de mást tényleg ne. Ha van steril géz, pl. az autót elsősegélydobozában, akkor azt tedd rá, amíg az orvoshoz érsz.
Előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!