Égető, viszkető érzés, mit használjak?
Sziasztok! Tegnap kirándulni voltam, belekeveredtem térdig, néha combig érő gazba, ami tele volt csalánnal, száraz kórókkal, bogáncsal és minden egyébbel, ami össze-vissza szurkálta, vágta, csípte a lábamat. Tele vagyok, vékony kis karcolásokkal, vágásokkal és piros foltokkal. (Kb. másfél kilométeren ezen a terepen mentem, kb. egy óráig ) Este alig tudtam aludni, hideg vízzel zuhanyoztam a lábam, ami közben nagyon fájt, de utána enyhített valamelyest, nagyon rövid ideig. Az éjszaka többször fent voltam, felébredtem ez miatt. Ma vettem a patikus tanácsára fenistil-t estére( mivel napra nem lehet ezzel menni. ) Valamint bepanten plus-ot. Ma már legalább négyszer kentem be, de semmit sem használ. Viszket, megvakarom utána ég, majd meg őrülök. Próbálom,hogy ne vakarjam, de nagyon rossz. Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett a leírásom. Mit tudnátok ajánlani?
A válaszokat köszi előre is. Természetesen mennek majd a zöld kezecskék :)
Semmiképpen ne vakard, tudom nehéz nem meg vakarni!
Fenistillel kend, mert az hűsítő. Hidd el használ, kis idő kell neki, de használ. Szerintem fertőtlenítsd le a sebedet, hátha valami baci a gazokból ráment.
Esetleg próbáld meg bekötni, és jegelni. A hideg vizes zuhanyzás jót tesz.
Esténként kend be, és jegeld. 3-4 nap és elmúlik!
Addig is kitartást!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!