Az igaz, hogy a golyós dezodorok mellrákot okoznak?
Termékbemutatón voltam és a hölgy olyan dolgokat mondott, hogy teljesen lefagytam. Pl. ne használjunk semmilyen izzadásgátlót, amit a boltban kapni, főleg a golyósat ne (ezt nem tudom miért emelte ki), mert azok megakadályozzák, hogy a méreganyagok távozzanak a szervezetünkből, mivel meggátolják az izzadást és emiatt a felgyülemlett méreganyag ott a hónalj körül bekoncentrálódik a mellbe és mellrákot kapunk :-0
Helyette használjuk ezt: [link]
Ez nagyon jó, mert természetes és hagyja a bőrt lélegezni és méregteleníteni, szóval izzadni.
Elég képtelenségnek hangzik és rajtam kívül voltak még 4-en, ők csak ámultak és elhitték! És még nagyon sok ilyen dolgot mondott, miközben sztárolta a termékeit.
Az összes izzadásgátló, legyen spray vagy kenőcsös vagy bármilyen, úgy működik, hogy eltömíti a pórusokat(, mert az izzadságmirigyek mindig működnek, nem lehet őket leállítani). A leghelyesebb tényleg az lenne, hogy mindenki szabadon izzad.
De mellrákról nem hallottam még, hogy kialakulna dezodorok, i.gátlók miatt.
Egyik sem hagyja a bőrt szabadon lélegezni, de tartalmazhatnak bőrbarát, nyugtató anyagokat, pl. aloékivonatot.
Hát nem tudom, én az Old Spicetól tökre izzadok, csak nem vagyok tőle okádék büdös. Ugyanis nem visszatartja, hanem semlegesíti...
Másrészről az izzadás nem azért van, hogy a méreganyagok távozzanak belőled, hanem természetes hűtési eljárása a testednek. A méreganyagok máshogyan távoznak, mármint ha távoznak... (pl bélsár)
(Első vagyok.)
Azt írtam, hogy az összes ilyen, és nem állítottam, hogy mellrákot okoznának. Szóval annyi az igazság, hogy a nő sztárolta a termékeit és féligazságokat mondott, csak hogy az ő dolgait vegyék meg.
Egyébként tényleg sok helyen izzadunk még, az igaz. Épp ezért sem lesz semmi komoly bajunk.
Ezeket a termékeket mutatta be, de mindegyikhez hozzáfűzött valami halandzsa orvosi szöveget, amivel alá akarta támasztani a termék hatékonyságát. Legtöbbször a konkurenciát fikázta.
Lehet, hogy jók a cuccok, de nem volt túl hiteles a hölgy :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!