Igaz, hogy az izzadásgátlók gyakori használatától mellrákot lehet kapni?
kérdező ez nem neked szól!!!:)
egyszerűen hihetetlen, hogy lehet össze hordani ennyi baromságot. Nagyon sok kérdésnél láttam már olyan válaszokat bizonyos témával kapcsolatban, hogy azt hittem falnak megyek.:S:S
egyszerűen nem is találok rá szavakat, még ennyi idióta agyszüleményt, de rá érnek egyesek....
lassan már levegőt se vegyünk, mert még véletlen reggel nem kelünk fel, vagy lebénulunk...
használd nyugodtan:)
22L
Kérdezőnek, és a nagyon okos másodiknak (főleg neki)!
Minden kozmetikum - kivéve az aranyárban kapható natúrkozmetikumokat - egy csomó káros és mérgező anyagot tartalmaz, csak el kéne olvasni az összetételét. Többek közt kőolajszármazék is van benne. Ezek felszívódnak, és IGEN, okozHATnak rákot, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki, aki egyszer is kipróbálta vagy netán tartósan használta, mell- vagy egyéb rákban fog meghalni. Sőt, azt sem jelenti, hogy ha nem használsz ilyesmit, nem leszel rákos. A baj tehát nem azzal van, hogy nem távoznak a méreganyagok, hanem azzal, amit magatokra kentek vagy fújtok. Ha hajlamod van a betegségre, hozzájárul a kialakulásához. Ennyi.
21:54-el egyetértek.ha pl.befújod magad egy parfümmel,annak az összetétele sem citromlé,meg fahéj,hanem mindenféle mesterséges kemikáliák amiknek semmi keresnivalójuk a te bőrödön.
az izzadásgátlóról pedig igenis el tudom hinni,hogy hajlamosíthat a mellrákra.
és az izzadságmirigyek,meg a szőr a hónaljadon sem véletlenül van kitalálva,szóval az sem túl egészséges,ha nem tud kijönni ott az izzadság.dehát a hónaljszag nagyon büdös tud lenni úgyhogy néha muszály használni,ha emberek között vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!