16-évesnen lehet kiváltani növekedési hormont a gyógyszertárból?
Atya ég...
A növekedési hormontól nem a testmagasságod nő,többnyire a testépítők használják izomnövelés céljából, persze sok mellékhatása van.
Jó én is úgy tudtam.Amúgy te úgy születtél meg hogy professzor voltál és mindent tudtál?
Csak bele olvastam és mivel növekedési hormon ezért testmagasságra is alkalmas.
Első vagyok.
Ha ilyen komoly gyógyszert akarsz szedni akkor legalább nézz utána rendesen, ne csak nele olvass egyetlen cikkbe. De az általad linkeltben is le van írva, hogy milyen betegségeknél alkalmazzák. Egyébként ahogy te is írtad átlagos magasságú vagy, szóval ezt hogy gondoltad? Melyik orvos írná fel neked? Vagy valami zugdílertől akartad venni?
Igen ahogy az első nem írt semmi sértőt,azt gondolom én sem.
Ja és nem eszem agába sem jutott volna orvostól megkérdezni, venni sem ilyet.Ahogy írtam a kérdésnél csak úgy elgondolkodtam rajta hogy elméletileg nőhetnék e tőle vagy csak azoknak használ e akik kórosan alacsonyak.De természetesen nem arra gondoltam hogy megyek és intézkedek hogy ilyet vehessek.Persze jó lenne még pár centit nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!