Az orrcseppet hogy kell helyesen használni? Nem kamu kérdés, de egyszerüen semmi hatása!
Fújd ki az orrod, hogy tiszta legyen, aztán cseppents bele. Nekem kitisztítja az orromat akár órákra is.
Nekem a Nasivin vált be eddig. :)
Orrsövényferdülésem van/volt, és már túl vagyok egy függőségen, így szakértője vagyok a témának. Ami lényeges, hogy csak akkor csináld, ha tényleg nagyon kell. Komonyan rá lehet szokni!!!
A sós oldatok ugyan nedvesítenek, de a nyálkahártyát nem lohasztják le, tehát ha tényleg gáz van, akkor hatóanyagosat keressél. Nekem a Novorin vált be a legjobban.
Kifújod az orrodat. Hátrahajtott fejjel cseppentesz, és ebben a pozícióban hagyod hatni kb 1-2 percig, miközben a szádon veszed a levegőt. Utána előredölsz, és ismét vársz kb ugyaneddig, és még mindíg csak szájlevegő van. Ha letelt kezdhetsz orron át lélegezni, ha szükséges akkor fújd ki megint.
Ez a módszer a TUTI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!