Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha már érzem hogy beteg...

Ha már érzem hogy beteg vagyok segít még a c vitamin?

Figyelt kérdés

500mg-os c vitamin segít?

Szobatársam roh*dt beteg volt múlt héten és hát elkaptam....

Ma úgy keltem fel hogy érzem hogy köhögnöm kell, kapar a torkom.

Ha sok teát iszom meg c vitamint eszem az segít még ezen?

Nem akarok beteg lenni.......

21/L

2017. márc. 12. 11:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem segít. Nem durran le a szervezeted teljesen, max TBC-s nem leszel. Febr közepén estem bele az influenzába, lázba fetrengtem meg ilyenek. Dokihoz nem mentem, itthon kezeltem magam, de! még most is hörgök és köpködök.
2017. márc. 12. 11:42
 2/15 A kérdező kommentje:

De basszus tök zavaró.. ha valaki beteg könyörgöm pihenjen már azért. Mert így meg másokat fertőz csak.

Én ha beteg vagyok pihenek.

Nem azt mondom hogy minden szarral otthon kell maradni de ha valaki már kb fulldoklik annyira köhög akkor könyörgöm ne fertőzzön már mást..

2017. márc. 12. 11:43
 3/15 anonim ***** válasza:
* Ja! 500 mg Béres C vitamint dobtam be jó néhányszor, azóta is C vitamin pezsgő tablettát, illetve a forró ital porom is C vitaminban gazdag volt.
2017. márc. 12. 11:45
 4/15 A kérdező kommentje:

és akkor az segített azért?

Én tényleg nem akarok beteg lenni... Annyira utálom.

Beveszek napi 100-at csak ne legyek beteg.

Dolgoznom kell, suliba járni, pörgősek a napjaim és nem akarom elcseszni a betegséggel.

Esetleg még tanács?

2017. márc. 12. 11:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát pont ez a bosszantó az egészben, hogy nem, nem segített. 1 héten keresztül voltam lázas, öklendeztem, köhögtem majdnem megfulladtam, fájt a hasam az izomláztól. 28-án úgy ahogy már jobban voltam, 2 hét eltelte után. Március közepét írjuk és még mindig tele vagyok trutyival.
2017. márc. 12. 11:52
 6/15 anonim ***** válasza:
* Tehát durván 1 hónapja vagyok beteg.
2017. márc. 12. 11:59
 7/15 A kérdező kommentje:

rohadt jó.. istenem

ha valaki beteg MARADJON OTTHON!!!! Szerintem a munkahelyen sem díjazza a főnök ha végig köhögöd az egész csapatot..

Ezt most nem Neked szánom hanem úgy általánosan.

Rohadt dühös vagyok az ilyenekre. Nem kell a munka hősének lenni basszus.....

2017. márc. 12. 12:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne hisztizzél már, lehet, hogy pár nap alatt elmúlik. Szerintem a c vitamin csak megelözésre jó, de azért szedd be, nem árt.
2017. márc. 12. 12:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Ki hisztizik?

Szerdán egy rohadt fontos találkozóm lenne és nagyon nincs kedvem úgy elmenni hogy taknyom nyálam összefolyik emiatt....

2017. márc. 12. 12:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Tudod engem az pipit, hogy valaki mindig elkezdi terjeszteni ezt a trutyákot, aztán a sok gyenge elkapja és mikor már lecsengőbben van (hónapok telnek el) addigra az ember immunrendszere már nem bírja a védekezést és feladja, na így vagyok ezzel én. Nem is mentem dokihoz, más szemétsége miatt nem vagyok hajlandó kinyitni a pénztárcát és több ezreket költeni gyógyszerre.
2017. márc. 12. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!