Mekkora esély van rá, hogy olyan ember elkapja az influenzát, aki nem szed vitaminokat, és nem eszik gyümölcsöt?
Én sem szedek vitaminokat, gyümölcsből is minimálisat fogyasztok, zöldséget is max. főzelékben eszem, de ritkán.
Többen is voltak az elmúlt hetekben influenzásak a családban, a munkahelyen, köztük a kisfiam is, aki még kicsi, vagyis elég sokat szeretgetett akkor is, amikor beteg volt, én sem kaptam el.
Jó, persze, még elkaphatom, viszont hetek alatt eddig még nem történt meg.
De ha még el is kapja valaki, akkor mi van? Számtalan kórokozó van az influenzán kívül is, ami ugyanilyen tüneteket okoz, el kell menni orvoshoz, mert nem az gond, ha elkapod, hanem ha nem vagy belőle normálisan kikezelve.
És az sem véd meg tőle, ha történetesen szedsz vitaminokat. Anyósom pl. szed vitamint, zöldséget, gyümölcsöt is jóval többet fogyaszt, mint én, mégis 2 hete beteg, szerencsére már jobban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!