Miért nem tudok este aludni?
Figyelt kérdés
Már kb 2 éve sosem tudok aludni este és nem tudom hogy kéne beállítani úgy a rendszerem hogy este aludjak már olyan 22 óra fele és reggel 7-8 fele keljek fel.
Ha befekszek az ágyba akkor csak forgolódok és nem tudok elaludni majd csak 4-5 óra fele és akkor meg már elmegy a napom az alvással.
Próbáltam már azt is hogy egész este fent vagyok és akkor rendesen lefekszek de az sem segít mert akkor is fent vagyok hajnalig.
Nincs erre valami természetes mód? Mert gyógyszereket nem akarok alkalmazni.
2017. márc. 2. 01:20
1/3 s55 válasza:
Ezzel sajnos én is hasonlóan vagyok. Talán az egyetlen, ami működik, ha korán kelek, és nagyon kifárasztom magam napközben (szellemileg és testileg is), akkor estére annyira fáradt leszek, hogy muszáj lesz aludnom. Egyébként másik megoldás a délutáni alvás. (vagy amikor belefér a napodba, nekem van, hogy délelőtt van 2 lyukas órám, és akkor hazajövök aludni:D )
2/3 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy délután elalszok akkor nem tudok felkelni csak este :)
És sajnos ez így nem lesz jó mert lassan már mennem kell vissza dolgozni és most új helyre megyek és ott nem hiszem hogy elnéznék nekem :)
2017. márc. 2. 01:46
3/3 s55 válasza:
Én is utálom ezt az általánosan elfogadott napirendet, hogy reggel 8tól már kezdődik a munka/suli, gimibe mindig hullafáradt voltam reggel is és igazából délután is szinte mindig (ha 3kor végeztem), úgyhogy már a buszon hazafelé rendszeresen elaludtam, volt olyan is hogy otthon folytattam az alvást de legtöbbször az 20 perc-félóra elég volt arra, hogy estig kibírjam. Ami viszont fura, hog este én se nagyon szoktam fáradt lenne, kivéve ha napok óta 6 órákat alszok. Gondolom a te munkáidőd is ebbe a sávba esik, szóval nem a legideálisabb a helyzeted:/ Én talán azt csinálnám, hogy amikor hazaérek, lefekszek egy félórára, és akkor kicsit frissebben tudom végigcsinálni a nap maradék részét. Ja és ha tudsz mozogj is mert az segíteni szokott elaludni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!