Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány centi alatt számít...

Hány centi alatt számít valaki törpenövésűnek? Aki nem üti meg a 150 centit, az milyen kategóriába tartozik?

Figyelt kérdés

148 centi vagyok és ez nagyon zavar.

18 éves lány vagyok és már régóta nem tudom elfogadni, hogy még az osztály második legalacsonyabb lánya is 10 centivel magasabb nálam.

Nagyon remélem, hogy nem vagyok törpe.

Egyébként arányos testalkatú vagyok, testileg fejlett, a mellem és a fenekem formás és a derekam is karcsú.

Nem vagyok képes elfogadni magamat, mert senkit nem ismerek, aki ebben hasonlítana rám.

Hiába jön mindenki a befutott 150x centis celebekkel, én még az ő magasságukat sem ütöm meg.

Ebben a magasság kategóriában max. 10 éves kortól cigiző, egészségtelen életmódú növésben visszamaradt szappanopera sztárok vannak, viszont én nem vagyok ilyen, és nem is szeretnék ilyen lenni.

2017. febr. 28. 21:59
1 2
 11/11 anonim válasza:
87%

Teljesen jó a magasságod. 180 centi vagyok, a volt barátnőm 150 centi volt, szerettem ezt a 30 centi különbséget.

Azt meg kell mondanom, hogy ez a martin xyz akárkicsoda a legszánalmasabb kis szellemi toprongy, akit láttam mostanában.

Ja, most olvasom, 16 éves kis hülyegyerek, akkor még lehet akár ember is belőle.

Te, kérdező lány, viszont kifejezetten intelligensnek tűnsz,hidd el, a problémád nem igazi probléma, maximum a gyerekek világában. Azon meg már túl vagy. Ez, egy kis különlegesség, nem több és nem kevesebb. Inkább előny egy nőnek, mint hátrány. Ja, és nem vagy törpe:)

2018. máj. 6. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!