Mivel nem tudom melyik kategóriába írjam fertőzésbe is mehetne de mentálishoz is ezért ide az egyébbe írom. Kérdésem a következő: a tusfürdő semlegesíti a bacikat, spermát stb?
Figyelt kérdés
Szóval mindig saját tusfürdőt használok és véletlenül ma nem hoztam be a szobámba hanem ott hagytam..és későn vettem észre...és félek (kényszeres gondolataim vannak),hogy mi van ha valaki tett bele valamit,vagy direkt beleélvezett levette a kupakját stb..igen marhaság tudom de egyszerűen nem hagynak szabadulni ezek a gondolatok....maga a tusfürdő ha kerülne is bele megöli a fertőzéseket ugye?2015. okt. 24. 16:17
1/2 anonim válasza:
:)
Nem vagy kicsit túl paranoiás?:)
Amúgy meg azért a tusfürdő sem öl meg minden bacit, ha így lenne, akkor amikor valakinek van egy intim fertőzése, elég lenne csak megfürödni, nem? De nem így van.:)
Viszont tény, hogy sok mindentől megtisztít.
De ha ennyire aggódsz, akkor meddig tart venni egy másik tusfürdőt vagy szappant?:)
2/2 A kérdező kommentje:
igen,sajnos eléggé paranoiás vagyok és kényszeres is...hát legközelebb már csak hétfőn tudok venni...utálok szappannal fürdeni mindenesetre van egy bontatlan szappanom még..azzal kihúzom hétfőig
2015. okt. 24. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!