Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehett tenni a gerincferdü...

Mit lehett tenni a gerincferdülés ellen?

Figyelt kérdés
Gyanítom a gyorsnővésem miatt lett a hátam amilyen 14/15 éves lány létemre elértem a 180 cm-t ami valjuk be kicsit sem normális. Kaptam is ez miatt fűzőt,de amilyen az iskolám képtelen lennék hordani..(külsőségekre alapszik minden,plusz nem vagyok túl népszerű így csak jól belém rúgdosnának). Gondolkoztam valamilyen sporton is,úszás az tudom hogy jó,de nincs túlzottan közel ahol lakok úszoda. Valami ötlet,tanács?

#gerincferdülés #Gyorsnővés
2017. febr. 26. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:

A fűzőt hordanod kéne, sokat segítene.

Egyébként minden este tornázz. Egyik barátnőmnek is volt ilyen problémája, szerencsére már nincs, de neki a fűző és a torna segített sokat. Igaz, így is 5-6 évig eltartott neki mire helyrejött.

2017. febr. 26. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Az első megint az életébe nem sportolt kategória.

A fűző semmit se ér, olyan, mintha a mankótól meggyógyulna a béna. Felesleges minden este tornázni, het 2szer ésszel kell edzeni, és utána pihenni 3 napot.

Itt le van írva pár dolog.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..

2017. febr. 27. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a fűző nem ér semmit, akkor az orvos minek ajánlja?! Az azért kell, hogy pl.ha ül akkor egyenes legyen a háta, és ne maradjon gerincferdülése, esetleg ne legyen mégrosszabb. A napi edzés pedig nem muszáj, az csak egy tanács volt.
2017. febr. 27. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
az orvos pénzt kap, ha bármit rátukmál a betegekre
2017. febr. 27. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:
2-es én is világéletemben utáltam sportolni,pedig az adottságaim megvannak hozzá elméletileg. :) De ha ez az ára,akkor megteszem.
2017. febr. 27. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Hordd a fuzodet es tornazz. Ez a ketto kell hozza. Egyik a masik nelkul nem megy. Keress fel egy gyogytornaszt, o majd segit neked. En is fuzot hordtam/hordok, mar csak estere kell. Tudom, hogy nehez felvallalni, en is tulestem rajta... igen, nezni fognak az emberek, osszesugnak a hatad mogott, de figyelmen kivul kell hagyni. Az egeszseged fontosabb annal. Most kell segitened rajta, kesobb nem fogsz tudni. En nagyon halas vagyok igy utolag, h lehetoseget kaptam a fuzore, nelkule valoszinu meg ugyanott tartanek. Vallald fel, es ha barmiben segitseg kel nyugodtan irj ram, tudom milyen nehez :)
2017. febr. 27. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:

soha nem fogom megérteni, akik úgy ajánlanak valamit, hogy őket nem gyógyította meg ...

legalább a tanácsomat elolvasnád ...

2017. febr. 27. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!