Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Olyanokat kérdezek akik...

Olyanokat kérdezek akik anorexiásak voltak/azok?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt fogytatok le?mennyit ettetek egy nap ? Mennyit iszzok egy nap ?mennyit fogytatok 2 het alatt kb? Ilyenekre vagyok kivancsi.
2017. febr. 22. 18:37
 1/4 anonim válasza:
Ne akarj axorexiás lenni!
2017. febr. 22. 18:47
 2/4 anonim válasza:

az voltam, a világ legrosszabb középiskolája -és közössége- miatt.

nem méregettem magam, de ha tippelnem kéne kb 52-54-ről lement kb. minden izom és zsír(amiből amúgy szinte nem is volt). nagyjából 40 kg-ra 1 hónap alatt.

enni szinte egész nap semmit, max egyszer vacsoráztam egy keveset, hogy ne tűnjön fel otthon, hogy nem bírok enni. inni feltűnően sokat ittam mindig is, nyáron elfogy 4 liter víz minden gond nélkül, arról nem tudok nyilatkozni.

amúgy nem volt semmi problémám a külsőmmel, egyéb lelki oka volt.

2 hónap után kapcsoltam, hogy mekkora hülye vagyok, és semmi nem ér ennyit.

azóta is sajnálom az 5 év kemény munkájával elért izomtömeg elvesztését, pláne egy ilyen ostobaság miatt.

2017. febr. 22. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
57 kilóról 42 kilóra mentem le.(pár hónap alatt) Braaaah nagyon rossz volt. Szintén suli miatt. Egy nap egy szendvics volt a kajám. De még amiatt is lelkiismeret furdalasom volt. Nagyon csúnya voltam, szép dús hajamból pár szál hajam maradt, tavasz volt, egésznap diderektem, belilultak a kezeim, összeesés határán voltam. Aztán vittek pszichologushoz(nekem ez nem segített egy kicsit se) fél év után elkezdtem zabálni és a leküzdött kilók csak úgy ugráltak vissza. Volt ám nagy szenvedés. Na a vége az lett, hogy belekerültem 1 új közösségben, barátok, barátnők, bulik. Ettem ittam rendesen 60 kiló lettem. Ez pár éve volt. Igazából annyira már nem zavart. Jelenleg 54 kiló vagyok már 1 éve tartom, de úgy, hogy eszek iszok mellette rendesen(reggeli,ebéd,vacsora) szóval nem éhezek. Azt mondják az anorexiából nem lehet kigyogyúlni. Hát szerintem ez nem igaz. Nekem speciel semmilyen pszichologus nem tudott segíteni, viszont amint lett az életemben változás, rátaláltam magamra, illetve szerelmes lettem minden anorexiás gondolaton elmúlt. Előszőr keresd meg miért szeretnél az lenni. Aztán gondolkodj más lehetőségeken. Pl tánccal lehet formásodni akár fogyni még se leszel tőle élő halott.
2017. febr. 22. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:

En legeloszor 2 honap alatt fogytam le 57rol 47re.

Nem emlekszem akkor mennyit ettem egy nap.

Jelenleg kb semmit.

Par falatot eszek,vagy megiszok egy nutrit mert iszonyat vitamin hianyos vagyok.

Jelenleg 44-45kg vagyok 169 centihez.

Inni csak zero colat iszok.

Taplalo erzes es finom egyben.

2017. márc. 5. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!