Leegtem szoliban. Kolis vagyok, tehat olyanokat nem tehetek meg, hogy lekenem magam sorrel vagy tejfollel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fokozatosan emeltem az idotartamot, eddig nem volt semmi bajom. Most viszont, 9 perc alatt leegtem azokon a teruleteken, ahol egyebkent nem volt meg a nyari barnulasom.. Nagyon faj a seggem:DDDD Mit csinaljak? (Kioszthattok, de pattanasok ellen szolizom legfokeppen) Ja, es penteken szalagavato, es az arcomrol az enyhebb egessel tudok kezdeni valamit? Van remeny?2016. nov. 30. 20:06
1/4 A kérdező kommentje:
Lehetoleg ne olyat modnjatok, hogy Aloe vera gel, mert ilyesmire nem igazan van most keretem :(
2016. nov. 30. 20:08
2/4 anonim válasza:
Ha nincs semmid, akkor mihez kezdhetnél? Testápolóval kenegesd magad, ha más nincs. Szalagavatóig meg múlik majd a pirosság, vagy ha nem, szépen lealapozod.
3/4 anonim válasza:
Tudom, hogy hónapos kérdés, de ha nem volt pénzed aloe vera gélre, akkor hogy lehet, hogy szolira volt?
Amúgy jó előrelátónak lenni, és tartani készletben Fenistil Gelt.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor meg nem tudtam, csak a first aloe vera gelrol ami 10k korul mozog ;)
2017. febr. 8. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!