Dormicum injekciós bódítás tapasztalatok?
Én csontvelő biopsziában voltam bódítva, 2. alkalommal. Bekapcsoltam a mp3-lejátszóm felvevő funkcióját, mert szokásuk az orvosoknak fontos információt elmondani amikor nem tudok figyelni, erre a hörcsögöm anyaságtudatáról beszéltem egész végig, hogy szegénynek nem lehetnek gyerekei miattam, mert beteg lettem.
Nekem most olyan jó a gasztroenterológusom, hogy nem kellemetlen a vizsgálat, kb. 7-8 gyomortükrözésem volt.
Gyomortükrözéseket bódítás nélkül csinálom (kb. 5perc)
Viszont a béltükrözéseket bódításban (30-40 perc), nekem nagyon bevált, nem éreztem semmit, hamar magamhoz tértem, utána sem volt problémám. Kísérő azért legyen veled!
Dormicummal boditottak. Semmi gond nem volt, a vizsgálatra nem emlékszek. Utána viszont röhögőgörcsöt kaptam, majd sírógörcsöt. Velem voltak a szüleim, kellettek is, mert egyedül nem jöhettem volna el. Egyszer seduxennel boditottak. Ott viszont idő előtt magamhoz tértem (nőgyógyászati műtét volt), és a legzesemet majdnem leállította, rohamot idézett elő. Ritka mellékhatás, szerencsére ott sem lett semmi bajom.
Legközelebb dormicumot kérek megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!