Mit lehet tenni - ég a bőröm (részletek lent)?
Teljes bőröm az egész testemen ég, csíp, szúr. Olyan, mint amikor elvágom az ujjam és tűt szúrok bele, majd belenyúlok a citromlébe.
A lábujjamon és a karomon a legerősebb, meg a számon.
Fogalmam sincs mi ez. Nagyon rossz. Főleg, ha valaki hozzámér, még erősebb.
Köszi a tippeket.
Nem vettem be gyógyszert.
Nincs külső jele a bőrön semminek.
Köszi, hogy aggódsz, de ez már túlzás. Annyira rosszul voltam, hogy este már inkább kikapcsoltam a gépem, reggel ébredés után egyből elmentem dokihoz, annyira fájt minden. Most értem haza. Ezért nem válaszoltam. - Remélem ez elég asszertív válasz az passzív-agresszív kérdésedre.
Orvos ránézésre kizárta a bőrbetegsége, pedig én is azt hittem. Azt mondta, ez stressz és kimerültség okozta ideggyulladás. Ezért érzem, hogy minden bőrfelületi idegvégződésem ég. Tekintve a stresszes melót és a gazdasági helyzetem felborulását - ez még logikusan következik.
Úgy néz ki kikészültem idegileg :S
Vérvételen voltam és kaptam egy nagyobb adag B vitamint. Úgyhogy ma relax lesz estig, holnap meg meglesz a lelet, indul a második kör a dokinál.
Magnézium és B1-6-12 vitamin együtt.
Ami a vicces, hogy ez az érzés már több, mint egy éve megvan. Csak eddig elviselhető volt és nem törődtem vele.
Ha legalább drogoznék, vagy dohányoznék, vagy alkoholista lennék, megérteném, hogy feladja a szervezet. De nem. Egyszerűen csak értelmét vesztette az életem, amikor behozták a csok-ot és 40%al megemelkedett az ingatlan ára és az életemből újabb 4-5 évet vettek el, hogy lakáshoz juthassak, hogy ne kelljen kiszolgáltatottnak lenni az albérletben, amire a fizetésem nagyobb fele elmegy....
Ideje feladni.
Végleg.
A testem és az idegrendszerem úgysem bírja ezt a harcot, ami az élethez kell. Minek tovább szenvedni, ennél csak rosszabb lesz.
Úgyhogy kiléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!