Hogyan legyek újra a régi?
Ebben az esetben az életmódodban, esetleg a táplálkozásodban kellene az okokat keresni. Nekem úgy tűnik, nincs a napjaidban semmi (max. a zene), ami feltölt, és nem pihensz, alszol eleget. A tanuláshoz ezek is fontosak, akárcsak a vitamindús, egészséges, rendszeres táplálkozás. Napi 6 óra tanulás elég durva, milyen suliba jársz? Én egyetemen nem tanultam ennyit, max. vizsgaidőszakban. Esetleg gondolkodj el egy agykontroll-tanfolyamon, mert szerintem nem valami hatékony a tanulási módszered.
A 6 óra alatt csak a tanulással foglalkozol?
Én megmondanám neki, hogy ha nem mehetsz, nem fognak javulni a jegyeid, mert szükséged van mozgásra is, ld. amit fentebb írtam. És ígérd meg, hogy ha el is mész, a 2 óra tanulás akkor is meglesz.
Ilyen cikkekből találsz sokat, mutasd meg anyukádnak:
És arra is figyelj, hogy a tanulás miatt ne hagyj ki étkezést, és itt nem gyorskajákra, üres kalóriákra, cukros nasikra gondolok, hanem normális ételekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!