Miért fáj a nyakam egész nap?
Figyelt kérdés
Semmi bajom nem volt reggel, de olyan 12 óra körül elkezdett rettenetesen fájni a nyakam jobb oldalt, nem bírom mozgatni arra. Mi történhetett vele? Azóta végig fáj. Meghúzhattam?2010. máj. 6. 17:53
2/4 anonim válasza:
Szépen lassan próbáld jobb oldalra mozgatni, és masszírozd. El fog múlni. (megjegyzem, nekem épp hátul fáj miután tegnap majdnem kitörtem...:D)
3/4 anonim válasza:
Lehet húzódás vagy megfázás is, ha például azon az oldalon volt a légkondi... Masszázzsal valószínűleg helyre lehet rakni.
Gyógymasszőr
4/4 anonim válasza:
Huzatot is kaphatott, ha olyan helyen ültél... mindenképpen védeni kell az erős levegőáramlástól, légkonditól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!