Bagoly típus vagyok. Hogy tudnék ezen változtani, hogy reggel felbírjak kelni?
Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta bagoly vagyok. Fent vagyok èjfélig - eggyig. Másnap pedig nem bírok magamhoz térni csak kb 11 kor. Milyen módszerek, trükkök vannak, hogy ezen vàltoztassak. Este tudok dolgozni, tanulni is jobban
Csak másnap a munkában fáradt vagyok.
2017. jan. 27. 23:09
11/14 shofia válasza:
Jajj de jó, típikus magyar emberek, mindenki oltja a másikat, teljesen értelmetlenül... :D Csodálatos! És mi köze is van ennek a vitának a kérdéshez? Nah? Na ugye!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Bár jó megoldást még nem találtam erre a bagolyságra! : )
Azt azért nem értem, hogy miért kell bántani egymást ezen az oldalon. Egye több negatív kommentet lehet olvasni. Ne bántsuk egymást. Ha nem tudunk egymásnak segíteni akkor inkább ne írjunk semmit. Inkább olvassa el mindenki a Titok c. könyvet. Segít elkerülni a negatívoskodást! :) Puszi
2017. febr. 20. 12:05
13/14 anonim válasza:
Amit az elsőben írtam kipróbáltad? Nekem segített átállni. Meg a 9 órás jetlageknél is hasznos volt :)
14/14 A kérdező kommentje:
Valamennyire segített köszönöm! A függöny kihúzas jo ötlet. De még keresem a megoldast! :)
2017. febr. 21. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!