Szerintem az lehet a baj hogy több szénhidrátot eszek.De ha meg keveset eszek akkor nem fejlődik az izom nem?Mennyi szénhidrátot kell enni hogy legyen izom növekedés?120kiló vagyok,nem izomba de szeretném ha nagyobb és formásabb izmaim legyenek.De ha fogyok akkor nem fog nagyobb lenni az izom méret csak szálkásabb.Tud valaki tanácsot adni?
2017. jan. 27. 09:00
3/9 anonim válasza:
Hajaj...
Na, mondom en, nem a testepitestol magas a cukrod, hanem a sok szenhidrattol.
Nem a szenhidrattol no az izom, es neked 120 kilosan inkabb a fogyasra kene koncentralnod, mert nem sok ertelme van annak amit csinalsz.
2017. jan. 27. 09:45
4/9 A kérdező kommentje:
És fogyás mellett tudom növelni az izom méretet?Pl több fehérje és kevesebb szénhidrát bevitellel?
2017. jan. 27. 09:49
5/9 anonim válasza:
Ha eddig soha nem sportoltal semmit, akkor akar az is lehetseges hogy az izmod nojjon es egyszerre fogyj.
De en nagyon erosen azt javaslom neked hogy eloszor a sulyfelesleget add le. A sok szenhidratot meg hagyd a francba, semmi ertelme.
2017. jan. 27. 10:08
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Megpróbálom a fogyást,annyira dagadt nem vagyok,inkább a hasam ami nagy.185cm vagyok,120kg.karom 45cm,mellkas 130cm.Persze nem tiszta izom :) De igyekszem.
2017. jan. 27. 11:21
7/9 anonim válasza:
de, elegge el vagy hizva, van rajtad vagy 30 kilo felesleg, de lehet hogy tobb.
En a 193 centimmel vagyok ~96 kilo, a testzsirom meg 15-20% kozott lehet, es sokkal izmosabb vagyok mint te :)
2017. jan. 27. 11:30
8/9 A kérdező kommentje:
Én nem is mondtam hogy én lennék izmosabb :) Tudom hogy van rajtam felesleg.De igyekszem hogy ne legyen.2 hete álltam neki súlyzózgatni.Előtte fogyóztam mert 140kg voltam.Most 120.
2017. jan. 27. 11:48
9/9 anonim válasza:
Az szuper, 20 kilo fogyas az nem semmi.
Akkor csinald azt tovabb + a sulyzozas. De a kaloriadeficit legyen meg tovabbra is, es a szenhidratokkal ovatosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!