Ha nagyon alacsony folyamatosan az nem jó.
Menj el orvoshoz.
Mennyire alacsony?
Legalábbis nem jó.
Mennyire alacsony?
Én a témában nem vagyok járatlan, de az alacsony vércukorszintet sok orvoshoz hasonlóan én sem tudom még hová tenni. Egyelőre a legvalószínűbb elképzelés számomra az, hogy az alacsony vércukorszint már anyagcserezavar, vércukorszint szabályozási probléma, és az inzulinrezisztencia, cukorbetegség megelőző állapota lehet.
Milyen az étkezésed? Mennyi szénhidrátot eszel? Lisztek, cukrok, tejtermékek?
Szerintem csak az étrendeden, életmódodon változtass.
4-es éhomi vércukor nem is olyan rossz ám. Tünetet nem okoz, nem?
Terhelés után meg tudod miért alacsony? Tömény cukrot itatnak, túlszabályoz a szervezeted, a véredbe kerülő inzulin mennyiség túlzottan leviszi a vércukorszintedet. De hát ezért sem kell tömény cukrot (szerintem tömény gabonákat sem) enni.
Inkább az lenne érdekes, hogy mennyi idő alatt csökkent le a vércukorszinted, meg hogy mellette mekkorák voltak az inzulinszintjeid.
Amúgy telefonáld fel a szakrendelőt, vagy a háziorvosodat s kérdezd meg tőlük, kell-e beutaló. A szakrendelő a biztos, inkább ők mondják meg mi kell hozzájuk.
Dee én étrendváltás párti vagyok, bár kivizsgálásokat aztán lehet csinálni, csak van hogy fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!