Kezdjek aggódni a vércukrom miatt?
Figyelt kérdés
Üdv!
Időnként ellenőrzés végett mérem a vércukromat, az utóbbi időben nem túl jók az értékeim. Ma viszont valami szerintem furcsa dolog történt. Evés után egy órával 8,7 volt, ami az alapján amit a neten találtam, még elmegy, de két órával később viszont 9, ami nagyon magas. Nem kellene csökkennie? Esélyesen cukorbeteg vagyok?
2016. aug. 27. 15:02
1/1 DanQuijote válasza:
Cukorbetegnek akkor számítasz, ha éhgyomorra mérve több mint 6 a cukrod. Kaja után mindenkinek felmegy, majd egy bizonyos idő után vissza kell térnie a normális 5-6 körüli értékre. Ez a bizonyos idő pedig az elfogyasztott ételtől függ. Tehát éhgyomorra mérd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!