Nagyon regota eleg magas a lazam. Kezdjek aggodni?
Figyelt kérdés
Nagyon nem jellemzo ram a belázasodas, kb evente egyszer vagyok beteg es akkor is max 2-3 napig. Masfel hete eleg magas a lazam (38° kb) es szornyen faj a torkom es a fejem. Az orvos elkuldott annyival hogy csak megfaztam, de most mar kezdek aggodni mert meg mindig semmi javulas. Van olyan komolyabb betegseg aminek ezek a a tunetei?2015. dec. 13. 19:23
1/5 anonim válasza:
menj vissza az orvoshoz.
Nekem is hasonló volt, csak 39 fokos lázzal, kiderült, hogy torokgyulladás.
2/5 anonim válasza:
Erre már antibiotikumot szoktak felírni.
3/5 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz. Elsőre elküldhet ennyivel és nem is baj, hogy nem ír fel antibiotikumot vagy más erős szert. De alap, hogy ha néhány napon belül nem javul a helyzet vagy romlik is, akkor vissza kell menni. Ez is egy tünet.
Valószínűleg csak egy csúnya torokgyulladás lesz, semmi nagyon komolytól nem kell tartani. Jobbulást!
4/5 szamo77db válasza:
Ha semmiképp nem javul, menj el fül-orr-gége szakrendelésre. Ők alaposan meg tudnak nézni és biztosan tudnak segíteni. Ez nem normális, hogy ennyi ideje lázas vagy. Most már komolyan tenni kell ellene!
5/5 anonim válasza:
Ugyanez volt nálam! Van most egy ilyen jellegü vírus. Énis benyaltam sajnos és kb 1 hónapja kínlódok vele. Volt már hogy azt hittem meggyógyultam aztán visszaestem, most megint jól vagyok, remelem igy is marad. Torokgyulladás száraz köhögéssel. Nem vagyok orvos és ez nem hiteles, de szerintem tuti hogy felső léguti virust szedtel össze. Ez nem sima megfázás. Virusra meg hiaba szedsz antibiotikumot. Igyál nagyon sok teát, egyél c vitamint, és aludj amennyit csak bírsz. Én most legutobb még akkoris feküdtem még 3 napot amikor már semmi bajom nem volt, nehogy visszaessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!