Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hipochonder vagyok mit tegyek?

Hipochonder vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

24 éves vagyok de kiskorom óta hipochondriával küzdök.. Voltam kineziológusnál is de nem tudott segiteni.. Teljesen tönkre megy életem miatta most is szorongok mert a jelenlegi gond amitöl félek hogy fültörákom van.. Ugyanis ha megnyomom fülem fáj belül meg ha fülpiszkáloval hozzáérek már kb három hete.. Ugyhogy jelenleg is szorongok mert halántékom is fájogat.. Ezt a fültörákot most találtam meg neten de érdekes mert hallani jól hallok ugyhogy most is szorongok sirtam is ma már :( nagyon rosszul érzem magam :( nem tünik komolynak de kezdek már depresszios lenni van hogy már élni sem akarok így rettegve nincs életem mit tegyek? :/

2017. jan. 24. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
amint lesz egy igazi betegséged, mindent megteszel, hogy éljél
2017. jan. 24. 18:09
 2/8 petizacc ***** válasza:

Biztos kezelik valahol ezt a fajta hülyeséget is.

Keress egy orvost!

2017. jan. 24. 18:13
 3/8 A kérdező kommentje:
És a fülrák? :/
2017. jan. 24. 22:04
 4/8 petizacc ***** válasza:
Az meg majd elvisz! :D
2017. jan. 25. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Neked nagyon mulatságos más gondja :) tudod inkább nevess rajta mint átéld senkinek sem kivánom ezt mikor már szinte ugy szorongsz hogy egész napod rámegy.... Lehet teljesen röhejesnek tünik nekem sajnos nem az de köszönöm válaszod.
2017. jan. 25. 19:46
 6/8 petizacc ***** válasza:

Ne haragudj, nem megbántani akarlak, de tényleg ha ennyire szorongsz nem itt fogsz megoldást találni a problémára!

Mindenképpen keress fel egy szakembert, mert ez hosszútávon nem egészséges.

2017. jan. 25. 21:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom nagyon rossz ezzel élni :s igen betudok parázni :/
2017. jan. 26. 16:20
 8/8 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, amit most leirtal kedves kérdező, a sok kedves válaszoló, soha nem fogja át élni azt amit mi, csak okoskodni tudnak sajnos, semmi mást, természetesen én sem hittem el senkinek,, hogy ez tényleg létezik, míg különböző okok miatt én is belecsoppentem. Én nem teljesen hiszem el magamról, hogy az lennék, pár napig persze megnyugtatnak a negatív orvosi leletek, de aztán jön más, ami miatt azt hiszem, hogy halálos beteg vagyok, és próbálom bebizonyítani, borzasztó, hogy a napjaim egésze arra megy el, hogy azon gondolkodom, hogy x nap múlva elni fogok vagy sem, és sajnos senki nem ért meg, segíteni rajtad sem tudom, ha tudnám mi a megoldás én sem szenvednek :(
2017. ápr. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!