Hogy tudnám elérni, hogy ne a wc előtt pisiljem össze magam?
Nem találtam erre megfelelő kategóriát, ide tettem.
Nem szervi probléma, azt előre had írjam le.
Illetve CSAK OTTHON történik (és ott is csak akkor, ha hazaérek); más helyeken ha kibírhatatlanul kell is pisilnem akkor is vissza tudom tartani amíg tényleg elengedhetem.
Illetve ha otthon vagyok és úgy jön rám a pisilhetnék (és nem úton hazafelé), akkor is ki tudom várni, amíg tényleg elengedhetem magam.
Úgy néz ki, hogy hazaérek úgy, hogy nagyon (de nagyon!!) kell pisilnem, bejutok a wc-re és abban a pillanatban rám jön egy kibírhatatlanul erős inger és ahogy elkezdem kihámozni magam a nadrágból sikerül egy nagyon kicsit visszatartani, de hirtelen elkezd szivárogni.
Én mindig igyekszem elkerülni, hogy ebbe a szituációba kerüljek - pl munkahelyen hazaindulás előtt már nem iszok és elmegyek a wc-re is, ha kell, ha nem. Van, hogy a hideg miatt is rám jön a pisilhetnék, úgyhogy ezt elkerülendő nagyon melegen öltözködöm.
Így sok esetben nem kell pisilnem, amikor hazaérek, de ettől függetlenül, becsúszik heti 1-2 nap, amikor meg félúton hazafelé azt érzem, hogy nagyon kell pisilnem.
Egyszer volt, hogy nagyon sokáig tartott, mire kihámoztam magam a nadrágomból és addigra már teljesen összepisiltem magam; azóta igyekszem olyan ruhákat felvenni, amikkel nem kell bíbelődni wc-zés előtt.
Illetve, próbálok agyban is ellenállni az ingernek (mert, minden agyban dől el); pl ha jön az inger, erősen azt gondolom magamban, hogy "Be ne pisilj, be ne pisilj, ..." - de hiába gondolok erősen ; ugyanúgy szivárogni kezd.
Cikisnek nem cikis a dolog; a lakótársnőm is tudja. Ez inkább azért nem jó, mert utána mehetek is átöltözni és nadrágot mosni; bár nem teljesen pisilem össze magam, de azért az a kicsi folt is kényelmetlen és gusztustalan (és idővel büdös is).
Tudnátok tanácsokat adni ebből kiindulva, hogy hogy lehetne megoldani, hogy amikor beérek a wc-re és jön az erős inger, kibírjam egészen addig, amíg rá nem ülök a wc-re?
Előre is köszönöm!
26/L
Első válaszoló
"Én mindig igyekszem elkerülni, hogy ebbe a szituációba kerüljek - pl munkahelyen hazaindulás előtt már nem iszok és elmegyek a wc-re is, ha kell, ha nem. "
illetve
"Nem szervi probléma,"
Ez velem is így van, csak annyi, hogy én nem érzem, hogy kellene, csak mikor berakom a kulcsot a zárba, akkot rámtör és néha lifttel megyek az elsőre, mert nem bírnék lépcsőzni.
Ez valami nagyon fura agybaj lehet, de bocs, hogy ezt mondom, kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. :)
A megoldást sajnos én sem tudom.
Köszönöm szépen a válaszokat, tudom, gonoszul hangzik, de megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül.
Megpróbálom azt, amit írt az egyik válaszoló, hogy ha jön az inger mást ismételgetek magamban, amiben a NE szócska nincs benne.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!