1/10 anonim válasza:
Hurcolj magad utan egy zsakot, az egyik kezedben legyen kés, es ird ki a homlokodra hogu: ha hozzamszolsz nem tetlenkedek. Tuti siker
2/10 A kérdező kommentje:
:DDDD nem pont ilyenre gondoltam,biztos volt már másnál is olyan hogy volt egy bizonyos srác/lány az iskolában és féltél tőle de nem tudtad megmondani miért
2016. nov. 3. 21:36
3/10 anonim válasza:
Úgy, hogy találkozunk, én jól megagyallak, majd ezután elgondolkozhatsz, hogy az antiszociális agresszív viselkedésed hova is vezet, ha ekkora gyökér vagy!!!
Vagy választod ezt az utat, vagy normálissá válsz! Ennyi!!!
4/10 anonim válasza:
En 14eves vagyok. Lany. Egyszer a fiuk elkezdtek faggatni a "noi dolgokrol". Egy ures asvanyvizes palackkal ugy elvertem oket, h azota is megvalogatjak h milyen temat hoznak fel.
Elso voltam
5/10 anonim válasza:
Akkor tedd össze a 2 koszos mancsod, ha bárki fia-borja ezek után nem kerül el. Ha neked ez volt a vágyad, hajrá!
6/10 anonim válasza:
Fájdalmas lehet az üres vizes palack.
7/10 anonim válasza:
A reakció a döbbenet, hogy kérdésre nekik esett.
8/10 anonim válasza:
Tettesd magad őrültnek, aki képes saját magában is kárt tenni
10/10 A kérdező kommentje:
Igen ez volt a vágyam. egyébként azért merült fel bennem mert volt egy ismerősöm (lány) akitől a fiúk féltek,mert hogy elvileg olyanokat mondott nekik facebookon hogy "látlak" stb :DDD
2016. dec. 13. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!