Sült krumpli, melegszendvics reggelire egészséges?
Én melegszendvicset is, és sült krumplit is szoktam enni reggelire.
Tetézem ezt még azzal, hogy a sült krumplit hidegen, azaz úgy, ahogy elvileg a legrombolóbb kellene, hogy legyen, mert rendesen rárakódnak az érfalakra.
E helyett... az igazság az, hogy tökéletes állapotnak örvend az egészségem, és kiválóak az érfalaim, koleszterinszintem is!
Ne hallgass a sok balgára. Egy kicsit túl van lihegve ez az "egészség-mánia".
Már piszkosul unom én is!
Ha azt vesszük alapnak, hogy mi a mai kor egészség-ideálja, akkor valóban nem jó, egyik sem, de az alapján már szinte levegőt is csak mértékkel vegyünk.
Amúgy egyed azt ami jól esik, mindent mértékkel, és mind a kettő lehet egészséges is, illetve bele illeszthető a kiegyensúlyozott (nem eszetlen) egészséges életmódba, csak megfelelően kell elkészíteni. Pl a melegszendvics is lehet teljeskiőrlésű kenyérből, csirkemell/vagy egyéb sovány hússal, gombával, friss zöldségekkel, sovány mozzarellával, Valamint a sült krumpli is készülhet sütőben, nem előre fagyasztott krumpliból, kicsi olívaolajjal megspriccelve... Minden az alapanyagokon múlik.
#3 Ennek a hatása nem most fog jelentkezni, hanem idősebb korban! :)
Majd 50-60 évesen amikor elkezdenek jönni a problémák, akkor sírod vissza. Addig nem lesz semmi probléme jobb esetben.
3# vagyok.
1.) "Idősebb" vagyok. Már simán jelentkezhetne.
2.) Nem minden nap zabálok ilyet. Mert, ha ezt tenném, még meg is érteném. De nem. Viszont azt sem csinálom, hogy nem adom meg a testemnek azt, amire vágyik, amire szüksége van. Fogyókúrázzon az, akinek 7 anyja van! Meg sanyargassa magát naphosszat. Én nem teszem :) Mindig is azt ettem meg, amit megkívántam. Legyen az akár éjjel 1 óra, akár hajnali 5. Nem érdekel az ilyesmi.
3.) Mindezek ellenére kiváló egészségi állapotom van :)
Erre tessék varrni gombot :)
Mit ajánlotok reggelire, ami nem túl nehéz, de lehetőleg meleg?
Mindig sokat eszem reggel.
Na vajon mit?
Ehhez kell a sok ész!
Egyébként meg, ha rám hallgatsz, azt eszel amit akarsz!! Nem azt, amiről mások meggyőznek, vagy amit a szádba rágnak!
Szó szerint :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!