Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok túlsúlyos?

Mennyire vagyok túlsúlyos?

Figyelt kérdés

170cm/75kg

Tudom...de nem tudok fogyni

Egy betegségem miatt

Közepesen vagyok izmos...hát úgy a tesiórák(ja, és azok nagyon kemények, 10kör futás, 4ütemű fekvő, fekvő, hasprés, plank)

Mennyie vagyok dagi?

Vannak olyan fiúk akiknek ilyen lanyok jönnek be?

14/l

2017. jan. 17. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha izmos vagy, akkor ez nem biztos, hogy sok.

Ha nem tudsz fogyni, akkor is figyelj oda az étkezésre, és mozogj továbbra is. Fogyókúrázni nem kell.

2017. jan. 17. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet pontosan megmondani, mennyi a túlsúlyod, 10-20 kiló feleslegre tippelek. Igen, vannak fiúk, akik a telt lányokat szeretik.
2017. jan. 17. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Tudom, hogy most itt önigazolást vársz válaszként, hiszen ezért tetted fel csupa önmentegetőzés keretén belül a kérdést.

Az igazság azonban az, hogy a kövérség relatív fogalom. A nagy könyv szerint 60 kg lenne az ideális a testsúlyodhoz. Mivel nem töltöttél fel képet (és 14 évesen ne is tedd!) nem lehet megállapítani, hogy mennyire tudod "viselni" ezt a 75 kilót, mennyire oszlik el arányosan a testeden.

Az igazság azonban az, hogy ez a súly alapjaiban elég sok ahhoz, hogy a vékony kategóriába sorolódjál és elég kevés ahhoz, hogy betegségre hivatkozzál. (Sajnálom ha ez most megbánt, próbálok finoman fogalmazni)

Nem nagyon lehet problémád a pajzsmirigyeddel például, mert akkor minimum 90 kiló lennél. Tapasztalatból mondom...

Ez a 75 kiló pont egy kis chips, eggyel több zsemle délelőtt a suliban, stb.

Viszont rengeteg fiú van, akinek tetszik ez a testalkat, főleg 15-18 évesen (gondolom ők a keresett korosztályod)

2017. jan. 17. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!