Mennyire vagyok túlsúlyos?
170cm/75kg
Tudom...de nem tudok fogyni
Egy betegségem miatt
Közepesen vagyok izmos...hát úgy a tesiórák(ja, és azok nagyon kemények, 10kör futás, 4ütemű fekvő, fekvő, hasprés, plank)
Mennyie vagyok dagi?
Vannak olyan fiúk akiknek ilyen lanyok jönnek be?
14/l
Ha izmos vagy, akkor ez nem biztos, hogy sok.
Ha nem tudsz fogyni, akkor is figyelj oda az étkezésre, és mozogj továbbra is. Fogyókúrázni nem kell.
Szia
Tudom, hogy most itt önigazolást vársz válaszként, hiszen ezért tetted fel csupa önmentegetőzés keretén belül a kérdést.
Az igazság azonban az, hogy a kövérség relatív fogalom. A nagy könyv szerint 60 kg lenne az ideális a testsúlyodhoz. Mivel nem töltöttél fel képet (és 14 évesen ne is tedd!) nem lehet megállapítani, hogy mennyire tudod "viselni" ezt a 75 kilót, mennyire oszlik el arányosan a testeden.
Az igazság azonban az, hogy ez a súly alapjaiban elég sok ahhoz, hogy a vékony kategóriába sorolódjál és elég kevés ahhoz, hogy betegségre hivatkozzál. (Sajnálom ha ez most megbánt, próbálok finoman fogalmazni)
Nem nagyon lehet problémád a pajzsmirigyeddel például, mert akkor minimum 90 kiló lennél. Tapasztalatból mondom...
Ez a 75 kiló pont egy kis chips, eggyel több zsemle délelőtt a suliban, stb.
Viszont rengeteg fiú van, akinek tetszik ez a testalkat, főleg 15-18 évesen (gondolom ők a keresett korosztályod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!