Ez sömör szerintetek? (folyt tov. )
Figyelt kérdés
Tegnap előtt kezdődött és a combom hajlatánál van nagyon piros olyan mintha belenne dagadva, nagyon rossz amikor járok eléggé fáj főleg ha azzal a lábammal(bal) lépek és azt olvastam erről hogy nem lehet végletesen eltüntetni? na ne már 17évig semmi bajom nem volt most meg egész életem végéig ez a sz. fog nyaggatni?:(2010. máj. 4. 22:48
1/6 anonim válasza:
nem lehet hogy egy begyulladt szőrszál? a sömör hólyagos. bár nem ismerem olyan jól, nekem enyhe pikkelysömöröm van, ami szintén gyógyíthatatlan.
2/6 A kérdező kommentje:
fejbe lövöm magam
2010. máj. 4. 22:57
3/6 anonim válasza:
Nem lehet gomba inkább?milyen alakja van? vagy csak dagadt?
nem hiszem hogy sömör.
4/6 anonim válasza:
első vagyok.
szerintem nem kell ilyen tragikusan felfogni, még ha tényleg sömör is, ami egyátalán nem biztos, akkor is még talán az egyik legkönnyebben szinten tartható gyógyíthatatlan betegséget fogtad ki.
5/6 anonim válasza:
Ha viszked, az simán lehet gomba.
Veszel a gyógyszertárban lábgombára való folyadékot.
Bekened vele kétszer, 2-3nap alatt meggyógyul.
Nekem a combomon volt egyszer és nem lőttem magam fejbe :)
6/6 anonim válasza:
Menj el szépen a bőrgyógyászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!