Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez sömör szerintetek? (folyt...

Ez sömör szerintetek? (folyt tov. )

Figyelt kérdés
Tegnap előtt kezdődött és a combom hajlatánál van nagyon piros olyan mintha belenne dagadva, nagyon rossz amikor járok eléggé fáj főleg ha azzal a lábammal(bal) lépek és azt olvastam erről hogy nem lehet végletesen eltüntetni? na ne már 17évig semmi bajom nem volt most meg egész életem végéig ez a sz. fog nyaggatni?:(
2010. máj. 4. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy egy begyulladt szőrszál? a sömör hólyagos. bár nem ismerem olyan jól, nekem enyhe pikkelysömöröm van, ami szintén gyógyíthatatlan.
2010. máj. 4. 22:57
 2/6 A kérdező kommentje:
fejbe lövöm magam
2010. máj. 4. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet gomba inkább?milyen alakja van? vagy csak dagadt?

nem hiszem hogy sömör.

2010. máj. 4. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok.

szerintem nem kell ilyen tragikusan felfogni, még ha tényleg sömör is, ami egyátalán nem biztos, akkor is még talán az egyik legkönnyebben szinten tartható gyógyíthatatlan betegséget fogtad ki.

2010. máj. 4. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha viszked, az simán lehet gomba.

Veszel a gyógyszertárban lábgombára való folyadékot.

Bekened vele kétszer, 2-3nap alatt meggyógyul.

Nekem a combomon volt egyszer és nem lőttem magam fejbe :)

2010. máj. 4. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el szépen a bőrgyógyászatra.
2010. máj. 4. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!