Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek mitől hullott a haja?...

Kinek mitől hullott a haja? (folyt. Köv. Lenn)

Figyelt kérdés
5 hónapja hullik a hajam. Bejártam már egy csomó orvost. Az érdekelne, hogy milyen betegségek, problémák okoztak másoknál hajhullás. Hátha ír vki olyat amire én nem gondolok.
2011. szept. 7. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos tudom mit érzel, mert voltam ebben a bajban. Nekem már alig maradt a fejem tetején haj,ajánlottak orvost ami segített.Májgyulladásom volt.Ki vett kettő hajszálat és megvizsgálta,élő és élettelen szálakat.Érdekes volt.Kaptam gyógyszert és hajszert, de azóta semmi gondom,már két éve.Vérvételi eredménnyel kellett menni. Szegeden van a doktornő,ha erre laksz szívesen megadom a számát.Próbálj azért vitamint szedni,kimondottan hajra.
2011. szept. 7. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:

És milyen orvos jött erre rá? Bőrgyógyász? Hajgyógyász?

Semmi tüneted nem volt?

Nagyon nem a közelben lakom sajnos:(

2011. szept. 7. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem volt semmi tünetem csak a haj hullása.Bőrgyógyász volt, de nagyon el voltam kenődve. Minél hamarabb menj el orvoshoz. Én azt gondoltam ,hogy a hajfestéstől hullik a haj,de ez tévhit.Csináltass vérképet,lehet,hogy mutat gyulladást.
2011. szept. 8. 07:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Már voltam egy csomó orvosnál! Minden ok! Nem nyugodtam még bele...
2011. szept. 8. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!