Mindegyik drogtól kitágul a pupilla?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 22:26
1/6 anonim válasza:
Nem, ez foleg a partydrogokra jellemzo, amelyek megemelik a vernyomast es a pulzust.
2/6 anonim válasza:
Nem, valamelyiktől összeszűkül. Ja és semmi köze ahhoz, hogy partidrog vagy sem... de ezt nem kell ide feltenni, szépen rákeresel és találsz rá választ, ennyi. Használd a google-t, jó találmány...
3/6 psytom válasza:
a pupilla általában minden cucc nélkül az adrenalintól szokott kitágulni...pár drogtól kitágul, valamelyiktől összemegy, valamelyiktől meg ugyanolyan marad mint volt.
kitágul pl: extasy, halucinogének
vörös lesz a szem és összemegy a pupilla: thc tartalmú dolgok:spangli, süti, hasis
4/6 anonim válasza:
Fű, Marihuána, Hasis=véres szemek
Speed(L):D ,Ex, Cocaine = tág pupilla
Heroin,Morfin= szűk pupilla
:D
5/6 anonim válasza:
a depresszánsoktól ( ópiát félék) pl nyugtató, altató, morfin féléktől szűkül
a stimulánsoktól ( ami gyorsít, felpörget) party-drogok amphetamin származékoktől összeszűkül
a hallucinogénektől mint pl a marihuanna, hasis, lsd bevörösödik és ha jól tudom attól is tágul.. (de nem vagyok benne biztos) na mind1 az első kettő az tuti.: D
6/6 anonim válasza:
Fű,extasy,speed,lsd ezektől a pupilla kitágul.A többit nem tudom nem próbáltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!