Mi bajom lehet a kata drogtól?
sziasztok az lene a kérdésem hogy mi bajom lehet a kata nevezetü drogtól , legrosszab esetbe mi történi velem kaphatok pánikrohamot stb.. ugytervezzük hétvégén szivunk hawerommal 1-2 g ot . már próbáltam a multkor de akor nemvolt semmi bajom töle viszont haweromnak nagyon felgyorsult a szívverése tul tudom adagolni ha igen menyivel?
válaszotokat elöre is köszönöm (18F)
ha a mefire gondolsz akkor még nem tudhatjuk, mivel hivatalosan tilos mindenféle droggal kísérletezni, így ha megjelenik egy új, nem tudják az orvosok megadni a halálos dózist, amíg elegen meg nem halnak ahhoz, hogy körülbelülre mondjanak egy mennyiséget a beszámolók vagy a boncoláskori laboreredmények alapján.
ezért is gáz tiltani a dolgokat. :)
Hogy mi bajod lehet tőle? Amfetaminszármazék...
tehát sok bajod nem lehet, azt leszámítva hogy habzó szájjal és vérző orral összeesel a disco közepén és meghalsz. Méltatlan és fölösleges halál, egy fölösleges szer...
Én éltem hasonlókkal (bár hála égnek már kinőttem és katit sosem próbáltam, nem is fogom), majdnem bele is haltam.
Tedd föl a kérdést, megéri???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!