Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Felfázásnál felnőttként...

Felfázásnál felnőttként nagyon gáz a bepisilés?

Figyelt kérdés
Álmomban...van erre valamilyen gyógyszer? :(
2017. jan. 10. 06:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Vizelet tenyésztés és célzott antibiotikum terápia.
2017. jan. 10. 07:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Én pont most jöttem ki a felfázásból. Nem tudom te milyen szakaszában vagy, de irány az orvos.

Nekem annyira rossz volt, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól, meg az ingertől. Ilyenkor egyébként nem szabad tartogatni, tehát jobb, ha kijön és sokat kell inni, hogy legyen is, ami távozzon. Elképzelni nem tudom, hogyan nem keltél fel rá. A lényeg, hogy szerintem nem gáz. Ez egy rohadt kellemetlen betegség és orvoshoz kell menni vele, aki ír fel gyógyszert, addig meg sokat kell inni. A tőzegáfonya és hasonlók megelőzni jók, de akut problémára már nem.

2017. jan. 10. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! szerintem egyáltalán nem gáz!:) sőt:)

dokihoz mindenképp menj el, és lehet ír antibiotikumot. Te pedig napközben igyál sok teát, meg vízhajtó dolgokat hogy kivigye a bacikat. tartogatni ne tartogass, mert attól szaporodnak. Este pedig keveset igyál:) egyébként vizelet tartási problémád nincs vagy nehezebben tartod, vagy hasonló? ha szeretnél róla beszélni, vagy kérdésed van írj nyugodtan:) Jobbulást!:)

2017. jan. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!