Tört már el valamid (pl bokád, csuklód)? Hogyan? Mikor?
Igen.
A karomat törtem el.Görkoriztam és a járdáról lelépve elestem,rá a kezemre.Kb. 4-5 éve volt nyáron,nyaralás előtt 3nappal!:S Nagyon fájt:(
15/L
2006. febr. 12.-én törött el a karom. Volt egy 3 napos kosártorna. A másidik napon ráestem a kezemre. Akkor fájt, de a következő negyedben már játszottam. Meg a 3. napon is majdnem végig a pályán voltam. Be volt dagadva, de nem érdekelt, nem akartam orvoshoz menni.
Még akkor se mentem el dokihoz, amikor hazajöttünk, csak másnap délután. Ott egy jó nagy lecseszés után begipszelték. A hidegzuhanyt két hét múlva kaptam. Amiért nem lett rögtön begipszelve elmozdolt a csont és rosszul fort össze, ezért meg kell műteni.
A műtét után még 8 hét gipsz. A fájni csak kb. egy hétig fájt a műtét után, de a viszkrtés elviselhetetlen volt. Sok vonalzót bele is törtem amikor vakartam.
Januárban, tesiórán kötélmászás volt én meg magasról leugrottam. Ráadásul mezítláb tesiztem, nem volt rajtam cipő, ami fogta volna az ütést. Eltört a talpam. Ami nagyon lassan gyógyult. Három hét fekvőgipsz után még nyolc hét járógipszem volt, április közepén vették le a lábamról. A fekvőgipsz is nagyon rossz volt, ágyhoz voltam kötve vele. De a járót még jobban utáltam. Teljesen beleizzadt a lábam, büdös és koszos lett pár hét alatt, a lábujjam meg kivolt elöl csupaszon és nagyon fázott így a lábam az utcán. Hiába húztam rá zoknit, akkor is.
Három éve nyáron meg biciklivel estem akkorát, hogy eltört a vállam. A karomat hozzágipszelték a testemhez, nyaktól hasig háromszög alakban. Lelkileg is rossz volt, mert az egyik mellemet is legipszelték, emiatt melltartót sem tudtam felvenni, meg az utcára sem mehettem ki. Napokig bőgtem otthon utána.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!