Volt már eltörve valamid? Hogy törént?
Alkarom és csuklóm tört el, egyszerre.
Elestem..
kb 10 éves lehettem
nekem kosarazáskor tört ki 2 ujjam...1 játék közben (kiskoromban verekedőset játszottunk)...aztán lábujjam 2szer, mikor elestem, + rosszul léptem.
Bordám, mikor rámesett 1 10kilós bőrönd.
Nekem a jobb csuklóm, (leestem kicsi koromban egy emeletes ágyról)a bordám, orrom, (Megtámadtak a
Havanna lakótelepen) lábujjam kétszer is, (mezítáb lefekvés elött belerúgtam az ágy lábába, és a munkahelyemen ráesett egy gépalkatrész)a bal kezemen a kisujjam, (üzemi baleset) bal csuklóm, elcsúsztam foci közben.
12 éves koromban biciklivel estem egy hatalmasat, eltört a könyököm. Hat hát vállig gipszben volt a karom.
17 éves lehettem, amikor otthon egyszerűen kibicsaklott a lábam a papucsból. Na ez röhejesnek hangzik, de két lábközépcsontom tört el, és ezúttal is hat hét gipsz lett a következménye a "bénaságomnak".
Kis lábujjam tuti volt 2x. Volt zúzódva a csuklóm (ráestem, fogam is letört, ill. kimozdult az összes első).
22 évesen a lábfejemben sikerült eltörni az egyik csontot, de nem mozdult el. Rágyújtottam a koleszban, de az öngyújtó kiesett a kezemből és leesett a lépcső korlát mellett az alattunk lévő szintre. Én meg leszaladtam érte papucsban és a lépcsőn alám fordult a lábam. El sem hittem, hogy eltört, amikor másnap este elmentem vele a dokihoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!