Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen orvoshoz fordulhatnék...

Milyen orvoshoz fordulhatnék ezzel a problémával?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kb 2-3 napja egy duzzanat jelent meg a farokcsontom végén, a végbélnyillás mellett bal oldalt. Álló helyzetben nem fáj de azért ha ülök érzem (kellemetlen fájdalom).

Tapintható a duzzanat dio nagyságnyi.

Már pár éve is volt ilyen, de elmúlt visszahúzódott.

Nem tudom van e köze hozzá, most elkaptam valami melhártya ...vagy megfázhattam szilveszter, a torkom is be van gyulladva. Erőtlennek érzem magam, mintha lázas lennék, de mégse volt eddig lázam 37.5 mértem.

Száraz mély köhögés . (ezen nátha tüneteivel már voltam orvoshoz szedem a gyógyszert is rájuk).

A kérdésem, ahogy utána olvasgattam a neten, lehetséges hogy valamiféle cisztám van ami időközönként kiujjul és akár későbbiekben ki is fakadhat. Olvastam lézeres kezelésről, erről valakinek tapasztalat?

Tudom hogy ez nem TB támogatott, de ez érdekelne.

Nyíregyházán, Debrecenben tud valaki ahol végeznek ilyen jellegű műtétet?

2017. jan. 7. 12:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ismét első válaszolóvqgyok. Van amikor elmúlik, de van amikor csak egyre rosszabb lesz. Akkor van begyulladva ha nyomás hatására fájdalmat érzel. Lehet hogy kívülről egy nagyobb kelésnek látszik, de az jó mélyről indul felfelé
2017. jan. 7. 18:30
 12/16 A kérdező kommentje:
hát ha megnyomom persze hogy fáj, (vagy érzékeny nem is tudom minek hívjam)
2017. jan. 7. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Pontosan azért nem jó ilyen típusú műtétnél ha lézeres módszerrel van műtve, mert utána a sebet nyitva kell hagyni a váladékozás miatt. Nagyon sokáig tisztul és ha el vannak égetve az erek akkor ez sokkal lassabban fog menni.

Van aminél jó a lézer, van aminél nem.

2017. jan. 7. 18:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha kivágják is nyitva hagyják az az egyik megoldás. Koszonom mindenkinek
2017. jan. 7. 21:31
 15/16 A kérdező kommentje:

En ezt nem ertem.

Ma este megmertem a lázám , már most 38.8 fokos.

2017. jan. 7. 21:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Es ha felszivódik az nem artalmas? Mármint a benne lévő geny stb...ha felszivodik. Mint egyszer..
2017. jan. 8. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!