Vágom magam pár hónapja, és egyre csúnyábbak a sebek. Orvoshoz meg nem akarok menni. Mit lehet tenni h. eltűnjenek a mély vágáshegek?
Miért csinálsz ilyen fa...ságot?? Nem akarlak elszomorítani, de azok a hegek ott fognak maradni, nem tudod eltüntetni. Nyáron pedig ha barnulsz, a hegek szépen ki fognak fehéredni. Miért csúfítod el magad? A sebek meg nagyon könnyen elfertőződhetnek, nem tudom mi ezzel a célod, de ha pár év múlva kéz meg láb nélkül akarsz tovább élni, akkor hajrá, így tovább.
Vannak gyógyszertárban méregdrága kenőcsök, amik hegekre valók (főleg műtéti hegekre), én kipróbáltam már párat és semmit nem használnak, nagy kamu.
nem kell a rizsa, én csak gyógymódot kértem, nem tanácsokat!
úgyh. krémneveket mondjatok, ne fertőzéseket. Nincs is húsevő abci, az csak kamU
mi a tökömér cseszted el magad?
szívtad,ennyi,most már bánhatod
amúgy a hegek nem nagyon fognak eltűnni. olyanok,mint ha vágsz egy fába egy mély vágást és az sem tűnik el!
hát egyébként vmi krém biztos van:S
a hegeket max csak plasztikai sebész tudja eltüntetni!
reklámoznak mindenféle f....ságot többféle hegre, striára, vágásra, műtéti hegre, bárányhimlőre, balesetes hegre.
ezeket semmivel nem lehet eltüntetni.
annyit tudsz tenni, ha nagyobb leszel mehetsz plasztikai sebészhez, hogy 50 helyett 1 vágás legyen a csuklódon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!