Mit csináljak ha depis vagyok?
Figyelt kérdés
A suliban csak el-el szorakozgatok a haverjaimmal, itthon VISZONYLAG sokszor szekálnak, néha-néha féltékeny vagyok a nővéreimre mert nekik van barátjuk. Pszihologushoz nem akarok menni, a szüleimmel nem akarok beszélni. Meg sok minden. Úgy érzem most minden a feje tetején van. Sokszor szinte ok nélkül elsírom magam itthon, sokszor boldogtalan vagyok és a zenébe menekülök. Most nemrég szinte nap, mint nap vágyom ay alkoholra. Minden nap egyeül akarok lenni. A suli sem megy valami jól. Sűrűn nincs kedvem semmihez. :"( :'(
Létszi segítsetek :( D:
2017. jan. 3. 19:13
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és 13L
2017. jan. 3. 19:15
2/2 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem mondható depressziónak. Nekem is volt olyan korszakom, hogy nem volt egy jó napom se és azt mondtam hogy depressziós vagyok, de ez csak egy kifogás volt, mert nem tudtam hogyan tegyem rendbe az életem, de aztán minden magától megoldódott. Szerintem 13 évesen ne mondogasd ezt magadra, inkább koncentrálj arra ami fontos, igaz nagyon fiatal vagy de hamarosan tovább tanulsz, tűzd ki ezt célodnak és akkor jobb kedved lesz amiért teszel valamit annak érdekében hogy később jó/jobb életed legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!