Folyton depis vagyok! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Akármikor elmegyünk nyaralni (esetleg csak máshova több napra)miután hazajövünk mindig csak a arra tudok gondolni hogy milyen jó volt meg azokra az emberekre akiket ott ismertem meg és már soha többé nem látom őket!Folyton csak sírok , van hogy este hajnalba vagy akármikor fölébredek és elkezdek sírni!És ezt gyűlölöm!Ilyenkor mindig megnézem az ott készült videókat fotókat és újból elkezdek sírni , szinte kinzom magam de jó érzés látni a videókat!Senkihez sincs kedvem legszivesebben egyedül csak ülnék a szobámba és sírnék!Tudom ez nem tűnik olyan nagy bajnak de én nagyon szenvedek tőle!Kérlek segítsetek mert én ezt az állandó sírást nem bírom!2008. jún. 24. 12:35
1/3 anonim válasza:
ismerös amit irsz...mondjuk én nem sirok ennyit,de midnig én is arra gondolok ha pl nyaraltunk amikre te...mondjuk én csomoszor arra is gondolok ha valami jo történik velem hogy milyen rossz hogy egyszer mindennek vége lesz,märmint amikor öregek leszünk és meghalunk...akärmikor valami jo van velem,ez jut az eszembe és egyböl bagambazhanok.ja ràadäsul nekem van mär egy 8 hos kisfiam is.de ezmellett meg éRdekes,de kiegyensulyozott anyuka vagyok,csomot jàtszok nevetek a kisfiammal,de ezekmellett meg végtelenül depis.nem tudom ezt én sem megmagyraàzni,tök érdekes:(.szval tudom miröl beszélsz...sajnos.nem tudom mi lehetne erre a megoldàs,de valami miatt ez biztos hogy van!nem vicc ,lehet orvoshoz kéne mennünk ezzel,hätha egy pszichologus segithetne..nem gondolod?mär én sokat gondoltam erre,csak nekem kicsit nehéz a helyzetem mert a pärom( a kisfiam apukàja)külföldi,és mi is itt lakunk,és nem beszélem az itteni nyelvet.itt aztän mehetnék orvoshoz:D.
2/3 anonim válasza:
Elkérhetnéd azoknak az embereknek a telefonszámát, akiket ott ismertél meg... Egyébként semmi értelme nincs siránkozni miattuk. Hagyd, hogy a barátaid felvidísanak, elvigyenek valahova - ha az elején nem is érzed magad olyan jól, egy kiadós baráti röhögés után máris szebbnek látod a világot. ;) Szóval csak az a lényeg, hogy ne zárkózz be teljesen.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyenlöre várjál hát ha elmulik.Nekem is vannak depis korszakaim mikor sirok,meg semmit nem érzek jónak,de várok azt elmulik.Menj el a haverjaiddal ide-oda,probáld meg jól éreni magad,és ha nem mulik el akkor menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!