Sokan mondják, hogy a marihuána hosszantartó fogyasztása butít. Megosztanak a vélemények. Én személy szerint nem érzem magamon a változást de kiváncsi vagyok saját tapasztalatokra vagy, hogy van-e benne ráció?
Először is mielőtt írok leszögezném hogy bár egyszer kipróbáltam, nem élek ilyennel. Viszont rengeteg ismerősöm van akik rendszeresen szívnak.
Szerintem ez a kérdés teljesen felesleges. Nem vagyunk szakértők, nem tudjuk megvizsgálni a fogyasztókat.
Aki aktívan fogyasztja az természetes hogy azt mondja hogy ilyen nem létezik hogy butít az a szer amit ő szed. Nekem rengeteg barátom fogyasztja. Az a baj hogy 2 kivételével akik nagyon okos emberek az összes buta is volt előtte is és az is maradt.
Én inkább azt figyeltem meg hogy az összes raszta azt mondja hogy "Nem értem miért azonosítják a rasztákat a füvezéssel? Nem feltétlen füvezik aki raszta!" ennek ellenére a nem kevés raszta hajú ismerősöm közül az összes füvezik. Illetve a másik hogy rengeteg példát láttam hogy "Áh, csak kipróbálom." onnan pedig "Áh csak bulikban szívok." onnan tovább "Hát néha elszívok egy-kettőt, de ez még semmi" természetesen jön "Attól hogy szívok még nem vagyok függő, le tudok állni vele csak nem akarok mert nem káros." és innen "Attól hogy szívok nem leszek raszta, sem pedig fogok az őrsön pénz koldulni". Fél évre rá az őrsön egy csapathoz csatlakozva koldul.
Természetesen van olyan ismerősöm is aki a füvezés ellenére teljesen normális. Vezető helyettes egy kis cégnél (igen, raszta hajjal, de jól szituálva) jó fizetéssel és családos ember. Ezért írom hogy felesleges általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!