Milyen személy az aki azt mondja, nincsenek egyáltalán érzelmei?
Megismertem egy embert a neten, és szeretek vele beszélgetni, érdekesnek találom... :) Azt mesélte nekem egyszer, hogy ővele az a baj, hogy nincsenek érzelmei, pl. ő nem érti, hogy egy embernek miért kell sírni, vagy miért jó átölelni valakit...
Valamiért úgy érzem, ez nincs rendben. Ő kimagaslóan intelligens, jóképű, nagyon ad a megjelenésére...
Mi ez az érzelmmentesség?
Én továbbra is hiszek benne, mármint, hogy vannak érzelmei. Lehet, hogy ez egy pajzs nála? Vagy komolyabbak a gondok?
1# Te h.lye vagy :D
Én is ilyen voltam, mindaddig, amíg meg nem tapasztaltam dolgokat, szerelem féleség... Aztán pofára estem. :DDDD De sosem voltam pszichopata.
Szerintem pedig igaza van az 1-esnek valamennyire.
Egy ember nem kezdi el ezt mondani. Neki nem baj, hogy nincsenek érzelmei, nem érdekli.
Biztos vannak érzelmei, csak manapság menő pszichopatának kiadni magad.
Vagy hazug vagy pszichopata.
1:
Nem feltétlenül ugyanaz minden pszichopatának a motivációja. Nem kizárt, hogy elmondja valakinek. Ettől még szerintem is valószínűbb, hogy kamu.
1. lehetőség: Csak ezt mondja,szinte biztos vagyok benne, hogy ez áll a háttérben, sok ember szereti sajnáltatni magát.
2. lehetőség: Alexitímiás (jobbik eset)
3. lehetőség: Pszichopata ( ez a lehető legrosszabb)
#3-as, ezt az ismerősöm nem csak úgy mondja, hogy nincsenek érzelmei... egy sztori, beszélgetés során merült ez fel...
Nem hazudik. Azért mondta el, mert bántja ez... Csak ő sem tudja a miértjét...
Gondolom, ha beszél erről, akkor ő blokkolja az érzéseit...
"Azért mondta el, mert bántja ez..."
Ha valami bánt, az egy érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!