Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Ez már pokoli!

Mit tehetnék? Ez már pokoli!

Figyelt kérdés

nagyon fáj felül a gyomrom,lehet hogy fekély,de valami pokoli!!! éjjel nagyon soxor felkelek,van mikor nem alszok éjjel annyira fáj,rossz kedvem van miatta,stb..és volt mikor este eggyik barátunknál kezdett el nagyon fájni,hazajöttünk,és itthon is pokolian fájt,annyira talán még soha,remélem már többet nem fog,és mondtam apumnak hogy nagyon fáj a gyomrom,vigyen el orvoshoz,és mondta hogy nem visz,már nagy vagyok!! O.o

pedig mikor a hugomnak fáj egy picit a hsa,azonnal kórház(szó szerint!),én meg már évek óta szenvedek! mit tegyek? hogy rájöjjön hogy mennyire fáj,és már nem bírom? o.O

15L

2010. máj. 3. 21:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Menj egyedül.
2010. máj. 3. 21:45
 2/19 anonim ***** válasza:

menj el orvoshoz. ha apud nem visz és fáj, akkor ne rá várj, pláne ha szenvedsz.

háziorvos, körzeti. egyedül is elmehetsz, megvizsgálnak úgy is. és ott majd kapsz beutalót, ha kell menni kórházba. de inkább járj a végére. magadért menjél, ne apukádért legyél beteg!!! majd akkor rájön, hogy tényleg fájt. remélem nincs semmi komoly bajod ezért. mert azzal lehetne igazából ráébreszteni..:(

2010. máj. 3. 21:46
 3/19 anonim válasza:
Ha más nem és nagyon fáj éjjel akkor irány az ügyelet. De ilyenekkel ne játssz. Irány a doki!!!
2010. máj. 3. 21:47
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk menj el orvoshoz? Esetleg kórházba? 15 évesen már van 2 szép lábad, hajrá, használd is őket, ne nyavalyogj.
2010. máj. 3. 21:47
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
Miért kell szerencsétlennel így beszélni?? (van két lábad....). Én még 17 évesen is Anyuval megyek el dokihoz, mert utálok egyedül menni. Még igenis ott a szülő, ha beteg a gyerek ahogy tudja kísérje el. (nem minden esetben, de mégis!) De amúgy tényleg menj el egyedül, esetleg nagymama, anyuka, keresztanya, unokatesó...valakit hívj el magaddal! :)
2010. máj. 3. 21:52
 6/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: azért 15 évesen már elég nevetséges, ha szülö kell ahhoz, hogy el tudjon menni valaki orvoshoz. Ha meg te még 17 évesen sem vagy erre képes, akkor igencsak önállótlan vagy, és nagyon gyerekes.
2010. máj. 3. 22:04
 7/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, ahogy mondod.

Amikor az ember beteg (még felnőtt fejjel is), örül neki, ha valaki elkíséri a vizsgálatokra, mert kiszolgáltatott és fél. Főleg, ha egy 15 éves gyerekről(!) van szó. Mert ő még igenis az. Én 23 éves fejjel utálok egyedül orvoshoz menni és ha tehetem elhívom magammal a páromat, sőt(!) volt, hogy egy éve egy viszonylag komolyabb vizsgálatra anyut kértem meg, hogy jöjjön velem. Egyszerűen jól esik, ha egy ilyen helyzetben van kihez beszélnünk, van aki megnyugtasson.

Az apát meg egyáltalán nem értem. Eleve az durva, hogy már régóta szenved a dologgal a gyereke és le sem sz*rja.

Egy normális szülő kb. a harmadik nap után ültetné kocsiba a gyerekét és vinné orvoshoz, mert egy ép szülő szerintem nem bírja hosszú távon nézni, hogy a gyerekének fájdalmai vannak. Ez persze csak az én véleményem... L/23

2010. máj. 3. 22:05
 8/19 anonim ***** válasza:
Bocs, akkor nem az utolsó, hanem az előtte lévő. L/23
2010. máj. 3. 22:05
 9/19 anonim ***** válasza:

22:04, olvasd el amit az imént írtam.

Itt nem arról van szó, hogy valaki el tud-e menni, vagy nem.

2010. máj. 3. 22:07
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is menjen egyedül, kivéve, ha messze van tőlük az orvos és az autó miatt kéri meg az apját, hogy vigye el. Nehogymár egy 15 éves gyerek ne tudjon elmenni orvoshoz és elmondani mi a baj. Ezzel nem bántani akarlak, de igaza van apukádnak, nagy vagy, menj egyedül. Én voltam a legbüszkébb magamra, amikor 8 évesen egyedül elmentem a fogorvoshoz (persze utólag kiderült, hogy anya végig lesett nehogy rosszul közlekedjek), de jó érzés volt.
2010. máj. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!