Mit tehetnék? Ez már pokoli!
nagyon fáj felül a gyomrom,lehet hogy fekély,de valami pokoli!!! éjjel nagyon soxor felkelek,van mikor nem alszok éjjel annyira fáj,rossz kedvem van miatta,stb..és volt mikor este eggyik barátunknál kezdett el nagyon fájni,hazajöttünk,és itthon is pokolian fájt,annyira talán még soha,remélem már többet nem fog,és mondtam apumnak hogy nagyon fáj a gyomrom,vigyen el orvoshoz,és mondta hogy nem visz,már nagy vagyok!! O.o
pedig mikor a hugomnak fáj egy picit a hsa,azonnal kórház(szó szerint!),én meg már évek óta szenvedek! mit tegyek? hogy rájöjjön hogy mennyire fáj,és már nem bírom? o.O
15L
menj el orvoshoz. ha apud nem visz és fáj, akkor ne rá várj, pláne ha szenvedsz.
háziorvos, körzeti. egyedül is elmehetsz, megvizsgálnak úgy is. és ott majd kapsz beutalót, ha kell menni kórházba. de inkább járj a végére. magadért menjél, ne apukádért legyél beteg!!! majd akkor rájön, hogy tényleg fájt. remélem nincs semmi komoly bajod ezért. mert azzal lehetne igazából ráébreszteni..:(
Utolsó, ahogy mondod.
Amikor az ember beteg (még felnőtt fejjel is), örül neki, ha valaki elkíséri a vizsgálatokra, mert kiszolgáltatott és fél. Főleg, ha egy 15 éves gyerekről(!) van szó. Mert ő még igenis az. Én 23 éves fejjel utálok egyedül orvoshoz menni és ha tehetem elhívom magammal a páromat, sőt(!) volt, hogy egy éve egy viszonylag komolyabb vizsgálatra anyut kértem meg, hogy jöjjön velem. Egyszerűen jól esik, ha egy ilyen helyzetben van kihez beszélnünk, van aki megnyugtasson.
Az apát meg egyáltalán nem értem. Eleve az durva, hogy már régóta szenved a dologgal a gyereke és le sem sz*rja.
Egy normális szülő kb. a harmadik nap után ültetné kocsiba a gyerekét és vinné orvoshoz, mert egy ép szülő szerintem nem bírja hosszú távon nézni, hogy a gyerekének fájdalmai vannak. Ez persze csak az én véleményem... L/23
22:04, olvasd el amit az imént írtam.
Itt nem arról van szó, hogy valaki el tud-e menni, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!